Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Led spuldzes – kas tajÄs atrodas?
iepostēšu bildītes citiem interesentiem, kurus iespējams ziņ kāre moca gluži tā pat, kā tā mocija mani 🙂
vienkārši izdomāju padalīties ar bildēm, jo pārsteidza led diožu izmēri, ja lampā nebūtu nekas interesants, diez vai bildes postētu .. 🙂
šķiet, diodes uz plāksnītes ir piecas – ar dzelteno pārklājumu un divi sensoriņ i ar daļēji caurspīdīgu smēri
lai vai kā, par apgaismojumu pilnībā apmierināts nebiju, bet paskatoties uz niecīgajiem diožu izmēriem, jābrīnās, ka tās dod gaismu tik, cik dod.. 😀
pat neredzu pēc kuras bildes to secini … 😀
godīgi sakot, cilvēkus vērtēju arī pēc nagiem, tādēļ savus kopju. 😉
btw paskaties uz iikskji :> man pasjam agraak bija mode to apstraadaat ar zobiem, lai nesazljemmaatu pildspalvas domaajot. Par to, ka tev ir sjis kaitiigais ieradums veel pat liecina tava pastiprinaataa interese par preciizu noraadi uz bildi.
turklāt viena cigarete dienā, vai divās nav nekāda smēķēšana.. 😉 tā šķietami pelēcīgā nokrāsa ir dēļ kameras kvalitātes .. un vispār, ne par to šaj diskusijā jārunā 😀
un vispaar johaidii. polnij absurd. visiem datorikjiem, mode piipeet ir ar kreiso roku, jo labaa ir aiznjemta ar peles biidiisjanu :>
virtuvē – pavisam normāli, pie izslēgtām spuldzēm – tās nespīd;
istabā – diezgan tumši, pat samērā dzeltenīgi..
(tas nav atkarīgs no spuldzēm. tās apmainot ar vietām spīd tā pat)
elektriķis būs slikti pastrādājis, vai ir kāds cits iemesls? un vel kas, kā lai es pārliecinos, ka spuldzes patērē tieši 3w? neesmu īsti draugos ar elektrotehniku..
šīs spuldzes
dīvaini ir tas, ka visas spuldzes ir izdegušas istabā, virtuvē un koridorī (kur tās spīd spilgtāk) tās strādā kā strādāja..
edit: pārdevējs visu laiku maina informāciju: kad spuldzes pirku, tās patērēja 2.5w, pirms pusgada 3w un nu jau 3.5w
tāpat kā iepriekš solija 40w ekvivalentu spuldzi, bet nu jau tikai 35w .. 🙂
par 100w – laternām ir, bet par mājas spuldzītēm šaubos, pirmkārt diez vai atmaksātos tādas iegādāties..
lai vai kā, otreiz diez vai iegādātos led spuldzes, nav viņ as nemaz tik labas .. 🙂
ekvivalents
lai vai kā, nekur nemanu tik jaudīgas mājas spuldzes, btw kam tev tik spēcīgu apgaismojumu?
Preses relīzes