Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › «Legālo narkotiku» problēma
bodi
Nav paredzamas sekmes ātrā “vīraku veikalu” aizvēršanā ar likumdošanas palīdzību, jo tādā gadījumā noteikti tiks pielietots plāns B – zālītes
Pēdējā laikā plašsaziņas līdzekļos izvērstā kampaņa, manuprāt, tieši lej ūdeni uz šo legālo narkotiku tirgotāju dzirnavām – kā nekā izvērsta reklāma. Jebkurā gadījumā vīraku pīpātāji
Bet jo skaļāk mēdijos bļauj, un varas iestādes tikai rausta plecus – industrijai tas tikai nāk par labu, sabiedrībai, gluži pretēji.
P.S. Š odien gadījās būt Tukuma Rimčikā – pie ieejas jauniešu kompānija ar neko neredzošām acīm, mani, nemaz tik sīkas miesasbūves cilvēku, gandrīz pataisīja par turku tepiķi 😀
Kas ir Anatolijs Kreipāns, ka man viņa murgi būtu jāņem vērā? Laikam arī pirms tam, kad pēc Japānas F1 gonkas vairākkārtīgi spītīgi turpināja iekš Radio SWH to dēvēt par Dienvidkorejas sacīkstēm, pirms tam bija uztinis in izpīpējis resnu ļuļķi.
Bet ja viņš tā nav teicis, tad tev vienkārši vajadzētu pa seju, un varētu pieņemt, ka puisim gadījās kļūdīties.
Par Kreipānu ņemu savus vārdus atpakaļ, kam negadās, bet voļoļo IR pelnījis pa seju.
Pāris reizes ir provēta, ļoti neiesaku. Traki lēta, ap/zem trīs latiem, tāpēc arī plūc slavas laurus, ja maksātu kā zāle, tad to mēslu neviens pat neiedomātos pīpēt.
Degvielas uzpildes stacija likvidēt, jo kāds taču var saelpoties!
Š itas idiotisms atgādina to amerkāņu kara pieteikšanu. Viņi piesaka karu visam, drausmīgajām narkotikām un hvz. Tas ir balagāns “no pajoliem priekš pajoliem”.
A pa lielam man pie kājas, tā ir vecāku lieta, ja vecāki nemāk likt saprast kas ir kas, domāju sabiedrība tik daudz neiestāstīs, par to es esmu pārliecināts .
Te vislabākais “ārstēšanas” paņēmiens būtu elektriskais krēsls.
Vienreiz paprovēji? – iesēdināt ķeblī un 20 sekundes patirināt uz maksimālo voltāžu, bet tā, lai neapdraud dzīvību, bez ampēriem.
Vēlvienreiz sagribējās? – nu tad pilnu katušku.
Izklausās, ka Tu esi tīri vardarbīgs tēvainis. Vienam soli pa seju, citam elektrisko krēslu. Tavuprāt, tas ir vienīgais efektīvais veids kā komunicēt?
Muļķības tu saki, mana vecākā bračkas dēls pabeidza ģimnāziju, un uzsmēķējis ir dažas reizes kompānijas pēc ar klasesbiedriem, viņam vecāki mācēja mierīgā garā pastāstīt kāpēc smēķēt ir kaitīgi .
Ar aizliegumiem, ar draudiem, brīdinājumiem un ar kliegšanu laikam nekad, neviens, neko nav panācis, tas pats būs gadījumā ar “legālajām narkotikām” un iespējams daudz sliktāk .