Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Lejupielādē Bez Maksas E-grāmatu par Affiliate Mārketing
Pēc nelielas vasaras atpūtas bija īstais laiks, lai kārtīgi pieķertos jau sen iecerētajam projektam, t.i. izveidot pirmo info resursu latviešu valodā par affiliate
Tas man arī ir izdevies un varu prezentēt e-grāmatu “Kas ir Affiliate
Š o e-grāmatu var saņemt digitālā veidā pilnīgi bez maksas. Tev ir tikai jāpierakstās manā meillistē, kas domājams ir izdevīgs darījums. Tavs e-pasts tiks sargāts kā zelts un svešās rokās nenonāks, garantēju. Bet es Tev pa retam nosūtīšu kādu vērtīgu informāciju (patiešām vērtīgu). Un pie tam, jebkurā brīdī Tev būs iespēja no meillistes atrakstīties. Nekādu problēmu.
Kas ir e-grāmatā?
Uzreiz gribu teikt, kas šajā e-grāmatā nav konkrētu, padziļinātu affiliatecase studyaffiliate
Vienkāršāk izsakoties, te ir viss, kas ir jāzina par affiliate
domāšana
Kā redzams, tad e-grāmatas 103 lappusēs centos apkopot visus nozīmīgākos affiliate mārketinga faktorus
Daļa materiālu izmētātā veidā jau redzama blogā, taču ir arī liela papildus pievienotā vērtība, informācija, kura nav pārādījusies bloga ierakstos.
Lejupielādē un Saņem Lattelecom AffiliateCase Study
Tavs galvenais ieguvums, lejupielādējot šo bezmaksas e-grāmatu būs tas, ka tieši saviem meillistes dalībniekiem es vispirms izsūtīšu topošo Lattelecom affiliate case studyaffiliate landing pagesPPCemail
Š is case studyaffiliate
Meillistes dalībnieki šo supervērtīgo case studyWebMarketing.lv
Bet nu pietiks tukši muldēt, vienkārši lejupielādē šo bezmaksas e-grāmatu, lasi, iegūsti jaunas zināšanas vai papildini esošās! Lai veicas!
[img]Lai saņemtu Bezmaksas e-grāmatu “Kas ir Affiliate Mārketings un Kā ar To Pelnīt!”, ievadi savu vārdu, e-pasta adresi un spied uz pogu “Saņemt E-grāmatu!”
Pēc nelielas vasaras atpūtas bija īstais laiks
WTF? Vasaras atpūtas? Dienvidu puslodē dzīvojam? 😀
Preses relīzes