Lenovo ThinkPad X1 varēs uzlādēt pīppauzē

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Lenovo ThinkPad X1 varēs uzlādēt pīppauzē

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Internetā noplūdis Lenovo tirdzniecības partneriem adresēts PDF dokuments 1, kurā stāstīts par jaunākajiem kompānijas produktiem. Neapšaubāmi, lielāko vērību izpelnās superplānais klēpjdators Lenovo ThinkPad X1 (biezums = 21 mm) ar jauno kompānijas bateriju politiku.

Izmantotais akumulators būs īpašas konstrukcijas, izstrādāts superplānajiem modeļiem, un kalpos 3 reizes ilgāk nekā parasti šādi produkti. Arī lādēšana būs zibenīga: 80% lādiņa jaunās baterijas uzņems 30 minūšu laikā. Patērētājs gan nevarēs pats nomainīt bateriju vajadzības gadījumā; būs vien jādodas uz servisa centru. Bet lai šis iespējamais pasākums mazāk bojātu nervus, jaunajām baterijām tiek dota 3 gadu garantija.

Protams, lēts Lenovo X1 nebūs, specifikācijas runā pašas par sevi: 2.5GHz Core i5-2520M CPU, 8GB RAM, 160GB SSD, 13.3″ (1366 x 768) Gorilla Glass displejs, 64-bit Windows 7. Eiropā tiek solīts 20. maijā.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lenovox1_1.jpg[/img]

(1) https://www1.partnerinfo.lenovo.com/us/en/pdf/US_Channel_Update_041311.pdf

Anonīms
    Neaktīvs

DO WANT!!!

tox3
    Participant

Kāpēc portatīvajam vajag Gorilla glass?

Jaunzems
    Participant

Daudziem cilvēkiem gadījies iespiest peli vai citus priekšmetus starp abām daļām.

Pašu datoru gan es gribu tagad un tūlīt.

nevertell
    Participant

Akhem, cik mazās paciņas aiziet 30 minūšu pīppauzē ???

Eudoxus
    Participant

Tas laikam ir par tiem, kas pīpē pīpi, nevis cigaretes. Pīpei 30 min. ir tieši laikā.

Ralfie
    Participant

do want! 🙂

bluebird
    Participant

Un man ir pieredze šajā jautājumā 🙂 Es reiz atstāju pildspalvu uz datora klavišas un kolēģe pajokoja… aizcērtot man datora ekrānu! 🙂 Dārgs joks.. dators bija IBM un servisā mani pārsteidza… 800Ls par remontu! 🙂

izredzētais
    Participant

800ls!?

kas tas par modeli?

Jaunzems
    Participant

Ekrāna pikseļi bija no šķidrā platīna. Vai arī tas bija makbuks.

bluebird
    Participant

Jap! 800Ls!

Tas bija IBM notebooks. Tas bija pirms vismaz 5 gadiem. Ja nemaldos tad tas bija R51 serijas notebooks. Zinu ka R serija nav taa krutaakaa, bet tas bija viens no labakajiem no R serijas tajaa laikaa. Bija gan klavisas apgaismojums gan HDD antisoks (taada jauka fiica IBMam), drosibas cips… ATI video karte un tam laikam ljoti liela izscirtspeeja… cenaa ja nemaldos bija paari 1k Ls lai arii R serijas.

Nu luuk.

Saknee jau pateica, ka matrica maksas vismaz 600ls plus IBM servisaa ir tas ka par to ka detalja no noliktavas izkustaas jau ir jamaksaa ap 60ls (varbut kaut kas mainijies) plus darbs! 🙂 taka cipars bija liels! Beigaas pateicu, ni ni ni dzeki! Par traku! Vienk nopirku jaunu noti 😀 Arii R serijas IBM tikai ar sudigakiem parametriem. 🙂

Taa luuk 🙂 taads joks man sanaca. bet nu IBM ir labakais servis ko esmu pieredzeejis. Arii attiecibaa pret serveriem.

Kad buusu atkal bagaats noteikti pirkshu Lenovo X serijas 😉

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?