Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Lenovo Windows 8 datorus apgādās ar pilnvērtīgu Start izvēlni
bloatware
No patlaban visai lielā šādas programmatūras klāsta izvēlēta PokkiPokki for Windows 8šeit

🙂
ClassicShell labāks kaut kā.. Vismaz funkcija tā pati… 🙂
Ideja neslikta tam Pokki ar aplikācijām, jebšu saviem vidžetiem… 🙂
Ja nē, tad paldies 🙂
Viens no Windows lielajiem plusiem – ir zināmas iespējas pielāgot, bet priekš tauriem tas visur strādā (vai nestrādā) vienādi. Microsoft var darīt kā vēlas, bet kas tas tāds Lenovo iedomājas, ka ir? Kurš atļāva nafig revolucionāru mētāt?
Vispār portgļuku ražotājus par visu šito sūdware bāšanu vajag ar līkiem, sarūsējušiem āķiem kārt aiz pautiem kā kar kautķermeņus, lai notecinātu asinis. Vējā. Karstumā. Tuksneša vidū.
Bet, edz, Start Menu trūkums nav īstā problēma. Visas sistēmas mērķtiecīga aipadizēšana ir. Un tur Pokemonkki praktiski nepalīdz. Kā Astoņi evanģēlisti labprāt atzīmē pie pirmās izdevības, tās pašas Start Menu funkcijas, ja arī atrodamas mazliet anālā veidā, nekur nav pazudušas. Un – ko es uzzināju tikai apkaunojoši nesen – ar labo pogu var tikt klāt gan *īstajam Control Panel*, gan Device Manager utt..
Pokemonkki un vairākums citu līdzvērtīgo neatjauno oriģinālo Start Menu, bet cenšas izgudrot divriteni no jauna ar savām superfīčām, kas katram ir savādākas. Kurš atļāva nafig revolucionāru mētāt…
Ja es būtu MS vadībā, tad man nebūtu žēl noziedot kādu miljardu labākajiem pasaules juristiem, lai šos izkastrē par biedējumu citiem.
Ja sistēma ir tāda, tad tādai ir arī jābūt. Nav jāmēģina tā “uzkruķīt” un “piekakāt” ar citām lietām. Ja gala patērētājs vēlas ko savādāku, tad lai pats liek vai maksā betonam 5Ls. Tas vairs nav windows 8, tas jau ir sačakarēts sūds! Zūd ticamība tādai firmai, ka kaut ko vēl nav pacentušies “uzlabot”…

[img]https://fotohost.lv/images/jld5zyl9m7ifdxeu107.jpg
Preses relīzes