Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Lētā Džonija blogs
Ko domājat?
Tātad skins galīgi nerulzē!
kas tas ir par jaunu nesmuku skinu? tam firefoxserim arī tāds bija.
Tātad skins galīgi nerulzē!
Nav jau problēmas nomainīt. Ja vēl diviem nepatiks mainu nost.
Mjā… apskatījos un izdarīju secinājumus. Ja cilvēks sācis rakstīt blogu – tad viņam ir citiem ko teikt. Š ajā gadījumā man radās iespaids, ka FF grib savu mazo krāniņu pastiept 0.5 cm garāku. Nemokies, nabadziņ, ir tak labāki līdzekļi, piem.
un vieta tev te –
daudz labāks bezmaksas variants būs googles
2. personīgo blogu parasti nereklamē, kur nu vēl ja tajā ir tikai 2 ieraksti un tas vēl ir nedataisīts kā nākas
3. Tas, ka centies taisīt blogu un varbūt nekas diži labs sākumā nesanāk , nekas slikts nava. Ar laiku nāks talants, iedvesma utt… un tad būs arī nopietni lasītāji 🙂 Labs nāk ar gaidīšanu
esmu dzirdējis dažādus viedokļus, vēlētos uzzināt jūsu domas..
manuprāt dreamweavers lieliski tiek galā ar mājaslapām..
“tiek galā” != “izdara labi”
“tiek galā” != “izdara labi”
+1 🙂
Jums pārējiem ir ok, var pāris šādas lietas samācīties arī tīri no “WG, kā tur bija tālāk” editoriem.
kādēļ koderi dw un citus šāda veida editorus sauc par sūdiem, kas tieši tajos nepatīk?
..dont mind me, just curious
kādēļ koderi dw un citus šāda veida editorus sauc par sūdiem, kas tieši tajos nepatīk?
1: Koderis neattista sava prata un koda speejas ja visu viņa vietā izdara softs
2: Uz notepada var atrak sadrukat clean kodu ka uz dreamwaveres iziet cauri simtam menu lai panaktu to pasu effektu
3: Nekas nav eleganti perfekts, ak vien kodera rakstits kods, softs nemak domat, lidz ar to nemak noverst cross browser kljudas ka ari sintakses kljudas, piemeram kombinejot dazhadus elementus
4: ir daudz panjemienu un ts haku kas ljauj labak attelot lapu, bet kurus wysiwyg vienkarshi nezin, jo tam standartaa iespejots ir tikai standarta kods
5: par salidzinoshu atrumu es jau teicu?
6: tas ko tu redzi dw logaa ne vienmer tieshi ta pat izskatisies parlukaa(os)
Veči – “pāragri teikt”, kad būsiet mana un Andress līmenī, arī citiem tā teiksiet savādāk. Kāpēc patērēt X laiku pie “briļu kobras, ja var sist kanti jau blondīnei”:) Izaugsiet tā teikt no smilšu kastes, vai DL viena no mīļākā teiciena “bērnu dārza”
P.S. Koderi ir koderi, programmētāji, kuri zin patiesās dzīves vērtības
Ok skarbums no manis, ņemtu “briļainu kobru no ļaunākiem murgirm” vai arī skaistu un elegantu blondīnīti, kuru jāmāk paņēmt. Uzvēršu, jāmāk. 🙂 Ja nevar ar tiešiem variabļiem. tad jādara savādāk.
P.S. Kāda ironija, pirmā meiča ar stikliņiem, pirms pāris gadiem, tagad ticis pie blondīnes. Nu vot, secinājumi pašiem. Virtuālā dzīvē var sazīmēt X lietas ar reālo dzīvi, kā arī kaut ko salīdzināt, lai izdarītu kādus secinājumus.
Preses relīzes