Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Lētu videokaršu sērijas ATI Radeon HD 5400/5500
Padomāts arī par modernās tehnoloģijas AMD Eyefinity
Monitora pieslēgšanai paredzētas DVI, DisplayPort un D-Sub pieslēgvietas. Pirmie modeļi, kuri nākammēnes nonāks tirgū, būs ATI Radeon HD 5570, ATI Radeon HD 5550 un ATI Radeon HD 5450.
и
Cik tās kartes maksās pie mums?
Un kāda veiktspēja būs, ko ar tām varēs darbināt?
A kā vispār šitām jaunajām kartēm ir ar pieslēgšanu pie CRT TV? Takš analogais outputs nav tām kartēm, kā pie kāda kompozīta vai scarta pieslēgt (neieejot galējībās ar garu garu pāreju ķēdi…)?
Hehe nez, pirmais nāk prātā : DVI uz VGA –> VGA uz kompozītu, un tālāk jau iekš TV 🙂
A kā vispār šitām jaunajām kartēm ir ar pieslēgšanu pie CRT TV? Takš analogais outputs nav tām kartēm, kā pie kāda kompozīta vai scarta pieslēgt (neieejot galējībās ar garu garu pāreju ķēdi…)?
Tu vispār zini kas ir VGA un D-Sub? VGA ir dažādi saukta- DB Sub 15, DE-15, D-Sub!
Lai gan bildē redzams, ka šai pasīvā dzese ir tāds nopiets dzelzs gabals uzlikts, varētu būt, ka arī griežās smuki. 🙂
Tikai tāpēc vien, ka AMD, manuprāt, ir ņemams.
Fix’d
Tikai tāpēc, ka AMD, manuprāt, nav ņemams.
hei puiši – mani nenodarbina jautājums, vai šis pavilks Crysis … es runāju par nostaļģiju, kad kompī bija iesprausta kartīte un tā tika visvisādi apčubināta, un uz tās tika mocīti dažādi spēļuki 😉 … es nedomāju to nopietni, galu galā, ja gribētu raut jaunākās spēles, ticamākais aizklīstu uz kādu interneta kafe, a mājām pilnībā pietiek ar budžeta klasi, pat integrēto, ja vien savu mājas kasti neiedomājos, kā monstru, kam jāspēj skaitļot, skatīties sazin kādus HD, test kraizisus u.t.t. Mazāk nereti patiešām ir vairāk.
Tu vispār zini kas ir VGA un D-Sub? VGA ir dažādi saukta- DB Sub 15, DE-15, D-Sub!
Jā, nerunāju konkrēti par šo karti, kurai ir VGA… Vienkārši vai tiešām mūsdienās lai pieslēgtu datoru pie televizora vajadzīga ķēde dvi->vga->s-video/s-video->composite? Mazliet truli izklausās, vai ne?
5400 starpcitu varētu pat ņemt – pasīvā dzese manā gadījumā ir ideāls variants – nemīlu dzirdēt datoru…
Klusumu var dabūt arī ar aktīvo dzesi… un nav runa par ūdeni, vienkārši pareizi jāsaliek. Bet vispār – man arī patīk pasīvā dzese. 🙂
Bet viss jau vēl var mainīties.
Jā tā pasīvā dzese izskatās dziezgan nopietna uzpartikte, bet blakus porta ko dabū iekšā būs problēmas 😀
a tas tiesham ir nepiecieshams?:) man jau shkjiet ja grib visu pasivu, tad ari piemekle tadu mates plati, kura ir pietiekami daudz ligzdu, kur saspraust parejas kartes ta, lai tas netraucetu pasivajai video kartei
ja, protams, nevelta laiku un smadzenes planosanai, tad protams sanak varondarbs: ka iedabut karti lidgzda, lai videne netraucetu… 😉
ir tads vadibas teiciens: darit visu no sakuma pareizi … vai tiri latviskaja dziveszina izteikts: septinjreiz nomeri, un tikai tad griez 😉
Es par AMD videokartēm izsakos slikti tāpēc, ka bieži gadās dažādas problēmas ar draiveriem vai arī gadās sastapties ar pussvilušiem radeoniem, kuri uz ekrāna zīmē briesmīgus artifaktus.
Bet viss jau vēl var mainīties.
ar kuram kartem tas negadas?:)
5400 starpcitu varētu pat ņemt – pasīvā dzese manā gadījumā ir ideāls variants – nemīlu dzirdēt datoru…
Klusumu var dabūt arī ar aktīvo dzesi… un nav runa par ūdeni, vienkārši pareizi jāsaliek. Bet vispār – man arī patīk pasīvā dzese. 🙂
un kads alus tev garso?;)
paredzētas DVI, DisplayPort и
Samurajam patīk ar kādu neuzkrītošu i atgādināt citiem ka viņš rakstu ir nospēris no kādas krievu lapas 😀 😀 😀
Jā, cepeškrāsns ruļez.
Pasīvā dzese tiešām ir ideālais variants – jo niknāku radiatoru var vieglāk nodzesēt ar lēnu bezskaņas ventilatoru 🙂
Preses relīzes