LG izlaidis pirmo Firefox OS tālruni "Fireweb"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas LG izlaidis pirmo Firefox OS tālruni "Fireweb"

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

LG papildinājis to nedaudzo ražotāju rindas, kuri uzdrošinājušies izlaist viedtālruni ar Firefox OS. Diemžēl izlasot ierīces specifikācijas, pirmais jautājums kompānijai ir: kurā gadsimtā mēs dzīvojam? Un kam tas bija vajadzīgs? 1 GHz Qualcomm procesors, 4″ ekrāns (480×320!) un 2 GB iebūvētās atmiņas (paldies Dievam, ka ir atmiņas kartes slots) rosina uz domu, ka inženieri savākuši noliktavās visus vecos nelikvīdus, un iemontējuši šai “Fireweb”.

Vienīgais lietojamais elements Fireweb’ā ir kamera – tomēr 5 MPix ar autofokusu un LED zibspuldzi. Bet!!! Š ī viedtālruņa parodija maksā veselus 150 eirikus, kamēr par šo cenu Latvijā ar visu PVN var nopirkt ievērojami advancētāko LG P700 Optimus L7. Bet nu mūsu veikalu plauktos šis modelis putekļus nekrās – to vismaz sākumā grūdīs uz Brazīliju, Meksiku, Peru un Urugvaju.

Nobeigumā minipantiņš no Samuraja:

Fireweb, lapsaini,

Kas tevi pirks?

Varbūt cirks?

Bet varbūt zirgs?

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lgfireweb_1.jpg[/img]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t_7sTP7IRn4[/youtube]

Engadget

shadow118
    Participant

Man patika viens no komentiem youtubā: “2008 called, they want their phone back” 😀

Anonīms
    Neaktīvs

Ja godīgi, tad mani LG 710 pievīla un tagad esmu pārliecināts, ka par tādu pašu vai mazliet lielāku naudu labāk pirkt kādu no Samsung Galaxy!Pirms dažām nedēļām es reāli uz savas ādas izbaudīju, ka skopais maksā 2x!

ruukjis
    Participant

Tas pats būs ar lētā gala Galaxijām – manai sievai un pāris viņas kolēģiem ir Galaxy W – neviens nav laimīgs un visi kā viens zvēr, ka Samsungu vairs nekad.

Eudoxus
    Participant

Piekrītu. Man līdzīga pieredze bija ar Xperia Sola – it ka middle range aparāts, bet viss iespaids par android samaitāts uz ilgu laiku. Ar tādu telefonu var iekulties visādās nervu kaitēs.

Domāju, ka ja griba kaut ko budžetā meklēt, tad laikam labāka opcija būs kāda vidējā gala Lumia. WP ar pieticīgiem dzelžiem griežas cienījami. Pamatfunckijas telefons pilda + arī tīkls nevelkas. Bet android telefons ar švakiem dzelžiem ir kā skabarga pēcpusē. Tas pat savas pamatfunkcijas nepilda normāli. Atceros, ja gribēju piezvanīt, tad vajadzēja krietnas sekundes gaidīt līdz ekrānā parādījās kaut kādas izmaiņas.

usins
    Participant

Samsung Andrītis ir mēsls… tik bieži neesmu redzējis, ka tālrunis restartējas pēc savas iegribas. Android, kurš nāk no ražotāja nav lietojams normālam darbam…

RicoPico
    Participant

Oh re re reaaaaaaly?!

FUS-RO-DAH /Fully Satisfied Samsung Galaxy S4 user/

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?