LG: Kurš visātrāk uzrakstīs SMS – balvā 100,000 $!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas LG: Kurš visātrāk uzrakstīs SMS – balvā 100,000 $!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #150392
    samurajs
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_komshel_1.jpg[/imgl]Rīga, Latvija, 2010.gada 14.janvārī – Sadzīves tehnikas un mobilo tālruņu ražotājs LG Electronics (LG) paziņo, ka šodien (2010. gada 14. janvārī) Š…ujorkā, Gothemas hallē notiks LG mobilo tālruņu pasaules kausa izcīņas lielās fināla sacensības. Jau tagad zināms, ka gaidāma sīva cīņa par pasaulē ātrākā teksta ievadītāja titulu. Dalībnieki no 13 dažādām pasaules valstīm kvalificējušies, gūstot uzvaras savas valsts līgu sacensībās, kas notika laikā no 2009.gada maija līdz novembrim. Katrā komandā ir divi dalībnieki, kas cīnīsies par lielo balvu 100 000 ASV dolāru vērtībā.

    [imgr]https://notepad.lv/userpix/28_gw300_1.jpg[/imgr]“Mūsdienās teksta ievadīšana nav vienkārši saziņas instruments – tā ir arī izklaide, pastāvīgi komunicējot ar draugiem un ģimeni. Tāpēc sekojot šai tendencei, LG rīko mobilo tālruņu pasaules čempionātu,” sacīja LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Skots Ä€ns (Skott Ahn). “LG cer, ka šis mobilo tālruņu festivāls sagādās spilgtus iespaidus visiem sacensību dalībniekiem, kā arī sniegs nenovērtējamas interešu un pieredzes apmaiņas iespējas ar citu valstu komandām, vienlaikus izbaudot arī LG jaunākos mobilos tālruņus.”

    2009.gadā LG mobilo tālruņu pasaules čempionāts nostiprināja reputāciju kā vadošais šāda mēroga festivāls, paplašinot dalībvalstu skaitu no četrām līdz trīspadsmit dažādām valstīm. Kvalifikācijas posmi notika ASV, Kanādā, Indonēzijā, Portugālē, Brazīlijā, Krievijā, Dienvidāfrikā, Meksikā, Argentīnā, Korejā, Spānijā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

    Pasaules čempionāta laikā 13 pasaules valstu komandas piecās kārtās sacentīsies teksta ievadīšanā gan individuālās, gan komandu sacensības. Visās sacensībās tiek izmantoti jaunie LG mobilie tālruņi ar QWERTY taustiņu un klasisko taustiņu izvietojumu. Uzdevums būs ievadīt tālrunī frāzes savā dzimtajā valodā, izmantojot jaunākos LG mobilos tālruņu modeļus — LG BL20 ar klasisko taustiņu izvietojumu un LG GW520 ar QWERTY tastatūru.

    Dalībnieku vērtējuma pamatā būs ātrums un precizitāte, un uzvarētāju komanda saņems pasaules čempiona titulu un balvu — 100 000 ASV dolāru. Otro un trešo vietu ieguvušās komandas saņems 20 000 un 10 000 ASV dolāru lielas naudas balvas. Turklāt visiem sacensību dalībniekiem būs iespēja pārspēt Ginesa rekordu teksta ievadīšanas ātrumā, par to saņemot papildu balvu – vēl 10 000 ASV dolāru. Visus oficiālos rezultātus paziņos tūlīt pēc čempionāta.

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/28_competition_1.jpg[/imgl] Mobilo tālruņu pasaules čempionātu LG organizē no 2008.gada kā unikālu pasaules mēroga mobilo tālruņu festivālu, godinot mobilo tālruņu kultūru un dzīvesveidu, ko uzlabo LG progresīvās mobilās tehnoloģijas. 2009.gada LG mobilo tālruņu pasaules čempionāta kvalifikācijas posmos piedalījās vairāk nekā 6 miljoni cilvēku, un LG plāno arī turpmāk atzīmēt šos pasaules mēroga mobilās kultūras svētkus ar vēl vērienīgākiem čempionātiem.

    Lai iegūtu papildu informāciju par LG mobilo tālruņu pasaules kausa čempionātu, apmeklējiet http://www.lgmobileworldcup.com !

    Attēli – no Krievijas atlases čempionāta

    Oficiālā LG preses relīze.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_winnermln_1.jpg[/img]

    #224829
    ZalktiS
    Participant

    copy/paste and i win 😀

    #224830
    OveerLord3
    Participant

    kuru tās interesē?

    #224831
    dajaNa
    Participant

    hmm no vienas puses kāda jega pazinjot te Rīgā, ka tur kaut kur notiek tads konkurs, jo ka lai es tajā piedalos, bet no otras puses interesants konkurs, un pamatigi LG izreklamēja savu vardu…

    #224832
    Aldis
    Participant

    Agrāk kad bij standartā 10 pogas teksta ievadei bij interesantāka šī ziņa, pats pārsvarā sazinājos ar sms, un šitos apskaudu – rekordistus! Bet tagad ar slinkumu esmu apaudzis – un labāk pazvanu, nekā bakstos pa taustiem! 😀 Vai ari drukaju sms no neta vai pcsuite..

    #224833
    dajaNa
    Participant

    Bet pazvanot jau sanāk izdevīgāk gan $ gan fiziski mazāk darba klikinot tas podziņas 😀

    #224834
    80MXM08
    Participant

    Piekrītu dajaNai, ja tajā nav iespējas mums piedalīties – tad neredzu jēgas no šīs ziņas kā tikai LG reklāma

    #224835
    Evers
    Participant

    SMS izmantoju ļoti reti, pazvanīt ir gan lētāk, gan effektīvāk, gan ērtāk.

    #224836
    ehex
    Participant

    Es domāju, ka šādi konkursi vairs nav tik aktuāli. Agrāk ar varēju diezgan ātri sadrukāt, bet nu sms pamazām jau sāk novecot un praktiski vairs nesanāk izmantot. Pamatā jau tagad saziņa notiek caur sociālajiem portāliem un zvaniem.

    #224837
    iReinis
    Participant

    Man varētu dot gandrīz vai paša lēnākā rakstītāja uz telefona, drausmīgi lēnu rakstu. Nu varbūt ne tik lēnu, kā pagāšā gadsimta cilvēki, bet nu tāpat.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā