Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Lielais hokejs ir sācies!
Un ”vai nu pats,vai neko”,tas tikai nozīmē,ka šad tad uzrauj basīti ar čomiem,pie aliņa,bet ja spēlētu kādu sporta veidu nopietnāk,tad arī skatītos pa tv….(tas protams,nav visos gadījumos)
Un ar tevi viss ir skaidrs,neesi sporta fans(neko citu kā darbu izskatās vispār neredzi),bet pastāsti,tad kāpēc ienāc šādā topikā un uzplijies ar savu viedokli,ka nesaproti ”hokeja fanus”?
Es taču nenāku notepad.lv un nestāstu,ka visi datoriķi ir nesportiski impotenti,kas spēj veidot attiecības tikai ar mātesplati(tā protams nav)…Tas pats ir ar sporta faniem,nav jau visi tik truli kā liekas.Arī viņi ir normāli cilvēki ar savām atkarībām.
Cits atkarīgs no cigaretēm,cits no aliņa,cits no datora,cits no hokeja,un cits no visa kopā….
…spriežu,ka neesi īpaši sportisks,jo varu saderēt,ka 3 populārākos hakerus
emm, macbetons, roberts? 😀 trešo nezinu
Evers-kāds bļ* macbetons?Ja neuztver,ko rakstu
Atvaino, bez aizvainojumiem, bet vai Tu pats uztver, ko raksti? 😀
Dinamo faktiski arī ir Latvijas izlases pamatsastāvs, citos klubos mūsējie kopā nespēlē tur arī tā atšķirība, ka kopā būšanas entuziasms ir izšauts Dinamo. Ceru, protams, ka tā nebūs un kapāsim godam.
Tas izklausaas peec apmeeram “nerunaaju par politiku [leemumiem], jo pats neesmu politikjis, nerunaaju par seriaaliem/filmaam, jo neesmu aktieris vai rezhisors un laika prognozes nelasu, jo neesmu sinoptikjis”.
Par teemu:
Enivej, ir kaadas iespeejas no UK skatiities TV3 vai kaadu citu latviski komenteetu translaaciju tieshsaistee?
Kā arī hokejs ir viena lieta, kas spēj apvienot latviešus, tādas ir ļoti maz.
Kur varēs online skatīties ?
Evers neņem arī mani galvā,visiem garšo….
Saka, ka ir vieta, kur skatīties tiešajā netā, taču ir problēma, viņi uzlabojumus pašlaik taisa, ir arī kāda cita vieta, kur skatīties, taču tas man nelikās tik aktuāli…
zivs no Anglijas latviski man liekas nav kur blenzt(kādreiz dinamo skatījos ltv7,bet čempis izskatās nebūs pa ltv7).Bet,tēmas sākumā jau caļi salikuši linkus kur var online skatīties,ieslēdz kādu no tiem un ierubī kādu latviešu radio,kur komentē hokeju(šādu savienojumu neesmu mēģinājis,bet ticu,ka varētu sanākt).
P.S. arii neesmu sporta cieniitaajs, piem. futbols man nepatiik, tomeer hokjis ir jaaskataas. Krievijas Hokeja Liiga gan nepatika. Gaumes lieta gan.
🙂
Būs labi,visiem gadās 🙂
Bet vispār man sirds sāp par Latvijas izlases ”panākumiem”….
Preses relīzes