Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › Liepājā nodedzina klubu "Fontaine Palace"
nickname
Upuru nav.
Līdz ar to Liepājā zudusi pēdējā vieta, kur vēl varēja paklausīties normālu dzīvo mūziku, tostarp ārzemju grupu uzstāšanos.
Par to, ka notikušais ir ļaunprātīga dedzināšana, šaubu nav – “Fontaine Palace” un tā brīvdomātājs īpašnieks ir kā dadzis acīs tiem, kam Liepājā pieder nauda un vara. Lūk, kā Fonteins atbildēja uz “Kurzemes Vārda” jautājumu, tēmētu uz to, ka deputāts uz sēdēm nāk džinsos utml.:
– Vai esat nopircis jaunas drēbes labākam darbam domē?
– Pirms katras domes sēdes uzvelku jaunas “Versacce” apakšbikses! Un varu jums galvot – es ģērbšos tā, kā jūtos, vienalga, vai man Liepājā būtu jasagaida Romas pāvests vai Osama bin Ladens…
Lasīt vairāk:
PS: Daži te runā, ka tas esot seska pirksts…
Reālāka iespēja, ka par degšanu konkurenti parūpējušies. Kādreiz pārpildītajā “Pablo” tagad vējš svilpo – visi pie Fonteina pārvākušies. Par to neviens vien griež zobus…
Un aizvilkos es majas sorit pusstundu pirms sakas sita nelaime….
Tiesam loti ceru ka atjaunos iestadiju tada pasa gara.
Tu esi pārliecināts, ka tanīs pīpēs bija tabaka? 😉 Es zāles smaku saožu pa gabalu.
Tak beidz, tu takš esi vel nevainīgs. Tur jābūt daunim lai publiskās vietās kāsīti vilkt ārā. Varbūt tu vel atminies no tiem laikiem kad “legālo” salviju tirgoja.
par offtopicu: atceros kad bārā man viens blakus uztina tādu labu un resnu kāsi .. piedāvāja arī blakussēdošajiem, taāu biju pārāk daudz iedzēris, baidījos ka līdz mājām nedastaigāšu 😀
tas bija bārs ar 3 telpām – pirmā oficiālā, otrā – ārpusē starp vairākām ēkām un trešā tikai zinātājiem, kur nokļūt varēja caur dažādām ejām – tur arī jams pīpēja. atrodas blakus 3. vsk, saucās “John lemon”, vai taml.
nu, un kas tur liels? ja vien tas nav k-kādā priekštelpā, kādēļ lai neuzpīpētu ko labāku par tabaku un alcho? 😉
Viens esot slimnīcā lēkājis un teicis ka esot zaķis… 😀
zīmēšanās jau ir pirmā truluma izpausme, ja vēl slimnīcā lēkāja kā zaķis, tad jau viņ š natūrā ir debīls vai arī tā nebija zāle ko jams lietoja 🙂
Preses relīzes