Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Īsziņas › Liepājas ISP izvērš cenu karu pret Lattelecom
Kabeļtelevīzijas lauciņā Lattelecom joprojām ir ārpus konkurences, jo citiem interaktīvās televīzijas vienkārši nav.
OstKom – 16,90 €
Elektrons-K – 16,36 €
Lattelecom – 23,90 €
Visas cenas bez akcijām!
Kaut arī Lattelecom interaktīvā TV funkcionāli daudz pārāka par parasto, tomēr tur tāpat kā ar statisko IP: visi pie TV 24/7 nesēd 🙂
Es arī apsveru ņemt kādu no vietējiem provaideriem. Š…emot vērā ka Kernel (Emīlija=Tēlija) drīz bankrotēs, droši vien ka Elektronu.
Lattelecom visādus trikus fantazē. Paņēmu 50Mbps, jo neizprotu kāda skuja pēc man mājās vajadzētu vairāk, te pēc pāris mēnešiem, Lattelecom izdomā ka tāda ātruma vairs nau, un tagad ir 100, un paceļ cenu.
Es to neprasiju.
Kādreiz zināju daļu no optikas kartes, nu bik ir piemirsies, jo neinteresē.
Ä€trums ir atkarīgs no ierīcēm, kādas spraud iekšā modēmā… Lētajiem rūteriem ir 100Mb porti…
Man gan ir bijis, ka reālais ātrums ir būtiski lielāks par teorētisko maksimālo…
Man ir nestandarta ātrums un nestandarta cena 🙂
Nebija vajadzība pēc 300 un 100 man nedaudz pietrūka. Tā kā ir pazīšanās nedaudz augstāk par parasto tehniķi un telefona operatoru, tad sanāca sarunāt nestandarta ātrumu,
P.S.- vēl pāris kantoriem ir tā pamainīti ātrumi, pēc lūguma, kurus neatradīsi nevienā piedāvājumā, bet bisu var sarunāt 🙂
Lieliem uzņēmumiem ir standartizēti pakalpojumi un ja Tev reālais ātrums ir būtiski lielāks nekā pakalpojuma aprakstā ir minēts, tad šķiet, ka tas tā Lattelecomam ir, jo man tieši tāpat sanāk… – uzmērīju savu 250Mb un man sanāca ap 380Mb, kaut bija vienošanās par 250Mb.
Savukārt, ja Tu gribi teikt, ka ar kādu esi ko sarunājis, tad pastāv iespēja, ka viņš par sarunu ar Tevi aizmirsa jau pēc 5min, jo zināja, ka Lattelecom pakalpojumi mēdz būt pat labāki nekā ir rakstīts pakalpojuma aprakstā…
Vienkārši tā nu sagadījās, ka esmu pāris lielu klientu tehniskā kontaktpersona.