Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Liepājas slimnīcas admini rullē!
Tik gribēju pateikt, ka Liepājnieki – jums ir paveicies – jūsu slimnīca ir topā (cik zinu daudzi šī foruma apmeklētāji ir Liepājnieki).
Man ir bijusi darīšana ar daudzām slimnīcām, gan LV, gan ārpus. Vidējās adminu zināšanas/spējas ir bēdīgas… reizēm pat ir iznācis sastapties ar sabotāžu (naudas izspiešanu?). Stradu admini ir idioti – tie pat nespēj sekot instrukcijām… Bērnu admini ir kompetenti idioti – tie it kā kaut ko saprot, bet visu dara šķībi…
Uz šī fona Liepājas slimnīcas admini ir super – tie dara visu ko spēj, lai ieviestu jaunās tehnoloģijas – un ja kaut ko nezina, tad jautā. Galvenais – tiem ir dzirkstelīte acīs – var redzēt, ka tie grib kaut ko IZdarīt.
Paldies!
ob1
Paldies!
1) Meklēt iespējas kā kaut ko izdarīt;
2) Meklēt attaisnojumus kā nedarīt neko.
Man labāk patīk 1) pieeja, es jau arī pie tās pieturos.
Jā, Wuu, adminu algas ir problēma iekš LV. Un finansējums dzelžiem arī. Bet es redzu, ka LV adminiem ir 2 pieejas:
Man labāk patīk 1) pieeja, es jau arī pie tās pieturos.
Nu redz ne visi var strādāt par pliku paldies, man būtu vajadzīga “motivācijavispār nav
izdarīt
Kas par lūzeri…
Iedomājies – visi slimnīcas ārsti nāk pie tevis ar personiskajiem kompjiem – tur var naudā peldēties… un, jo vairāk slimnīcu progas ies uz slimnīcu kompjiem, jo vairāk ārsti tev nesīs personālos laptopus… ja vien spēsi parādīt, ka jēdz sastellēt… man jau ZB tā nodaļas vadītāju, viņu sievu, bērnu un radu kompju instalēšana, jo es nedrīkstu par to naudu ņemt. Š amējie mani baro ar dārgiem konjakiem un viskijiem, bet es dzeru maz… a iedomājies cik admins varētu nopelnīt tā…
Tā ka palieku pie formulējuma, ka admins var:
ob1, muusdienu jaunatne neko nemaacas, neviens vairs neprot runaat krieviski, kur nu veel angliski vai vaaciski. Es teiktu ka muusdienu jaunatne ir Tauri, nevis Tu.
Manuprāt tieši mūsu jaunatnei ļoti labi padodās angļu valodas apgūšana. Tu būtu pārsteigts, redzot ko pirmsskolas vecuma bērns var iemācīties no cartoon network. 🙂
1. Liepājas slimnīcā nav adminu. Ir tikai viens daunītis kurš itkā skaitās admins, bet reāli neko nejēdz, infantīls.
2. Liepājas slimnīcai ir dahujā finansējums, vienkārši tā iznieko naudu par nevajadzīgām huiņām.
3. Liepājas slimnīcas 2. stāvā ir pārāk daudz parazītu.
Preses relīzes