Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Lieto inficētu datoru? Aiz restēm!
Tātad Turcijā ieviešamā interneta filtrācija paredz, ka katram būs jāizvēlas viens no 4 interneta filtrācijas profiliem – ģimenes, bērnu, vietējais, vispārējais. Katrā profilā tiek filtrēts zināms interneta saturs, kā saraksts netiek izpausts.
[imgr]
Protams, ka gaidāmais Interneta filtrācijas likums izsaucis plašus iedzīvotāju protestus, un hakeru grupa Anonymous var rēķināties ar iedzīvotāju atbalstu. Lielāko ievērību grupējums guva ar maksājumu sistēmu Visa, Paypal, MasterCard web-lapu nonešanu
Tad jau jāsāk ar Microsoft vadības arestu, par vīrusu nedroša produkta laišanu pasaulē!
Es esmu PAR visādu kuņasbērnu nahrenizēšanu! Un visās valstīs un ar lielāku jaudu vajag viņus nahrenizēt!
Un galvenais vajag policijai konfiscēt tos botnetu instrukciju uzturošos serverus! Man bij gadijums ar tizlu botu, ļāva sevi manīt sačakarējot netu. netstat nerāda, RouterOSā torch rāda, redzu. skatos – 3 serveri, Kanāda, Kijeva, Tartu. Rakstu adminiem uz abuse@ kā domājat cik no tiem kroplajiem dauniem man atbildēja? Tik ar cik dalīt nedrīkst! Support botnet and proud as a gay?