Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › «Lietpratēja» statusu turpmāk piešķirsim publiski
A nahreņtrollis?
Paldies par ieteikumu sakarā ar e-žurnālistiem. Kas 6 mēn. nebūs neko uzrakstījis – statuss tiks noņemts. (varianti – 3 mēn., 1 gads?).
Mans variants – 1 mēnesis! Tik daudz jau nu e-žurnalistam vajadzētu no sevis izspiest kā vienu rakstu mēnesī. Ja nē, tad nu kāds gan tur žurnālists – lietotājs. 🙂
Protams, ja cilvēks uz 3-4 mēnešiem būs aizņemts darbos un viņam nebūs iespējas tikt pie interneta tik daudz, lai uzrakstītu rakstu. Par to taču var laicīgi adminus brīdināt.
WerNeo – tev ar` statuska, bet nevienu rakstu tuvākajos 4 mēnešos pat saostījis neesmu
A? Tagad visu to pašu pasaki vēlreiz, tikai “lielākiem burtiem” (lasi- saprotamāk). 🙂
Tev ir žurnālista statuss, bet tuvākajos 4 mēnešos neko neesi uzrakstījis
“Werneo iepriekšējostuvākajos
WerNeo
WerNeo
Lietpratējs, kurš raksta rakstus.
Meegjinaaju jau vinjus piespeeleet Samurajam, bet vinjsh atteicaas… .
samurajs
Tātad darām tā: laikam optimālais laiks e-žurnālista statusa saglabāšanai būtu 3 mēneši. Dosim laiku līdz 1. jūlijam sliņķiem laboties, un tad taisam tīrišanu.
Tev ir žurnālista statuss, bet tuvākajos 4 mēnešos neko neesi uzrakstījis
Nē, es neesmu e-žurnālists. Man fox (laikam. ja pareizi atceros) piešķīra zaļo krāsu par 2-3 rakstiem ko es biju iesūtījis pāris dienās. Es uzreiz viņam teicu, ka rakstus rakstīšu ļoti reti un, ka negribu būt e-žurnālists (e-žurnālistam, manuprāt, raksti ir jāraksta vismaz reizi 1-4 dienās.. man tāda laika un gribas nav.). Tā nu es paliku lietpratējs, kurš kādu reizīti iesūta rakstu. 🙂
Token? Tad jau būs tikai kādi 3 rakstnieki!
Bet vismaz viņi būs, nevis tikai skaitīsies, ka ir! 🙂
Preses relīzes