Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › «Lietpratēja» statusu turpmāk piešķirsim publiski
cilvēki kas tiešām kaut ko saprot dabū banu vai vnk tiek kaut kā savādak nocelti..
kurš normāls cilvēks ir nobanots… bez pamatojuma(ja normāli uzvedās)?
cilvēki kas tiešām kaut ko saprot dabū banu vai vnk tiek kaut kā savādak nocelti… notepad vairs nav tas apts vecais… Iegriežos šeit aizvien retāk
Neesmu manījis ka oēc tevis kāds īpaši skumtu … varbūt esmu kaut ko palaidis.
Un lapā ir nobanoti 13 jūzeri
gedja, Gi-Unit, golive, bambiino, dexman123, labais12342
Lūdzu ar pirkstu parādi, kurš no viņ iem nav dabūjis banu, tāpēc , ka kaut ko saprata ?
Tieši pie cik jūzeriem “vecais notepad” pārtapa par šausminošo “jauno notepad” ?
Kurā brīdī, piemēra, bija tā ka 8 bani vēl bija ok, bet deviņ i jau bija pēdējais piliens un vais nevarēja izturēt ?
( skaitļi izvēlēti nejauši un nav vērsti pret nevienu konkrētu cietušo )
un vispār… Kur palicis Shady? 🙂
Vinjsh ir aiznjemts ar privaato dziivi.. 🙂
Nezināju, ka šeit kādam ir arī publiskā dzīve:D
WerNeo
Un lapā ir nobanoti 13 jūzeri
gedja, Gi-Unit, golive, bambiino, dexman123, labais12342
Vienīgais reālais uz nedēļu nobanotais personāžs ir Morpheus 🙂 Pārējie ir viltus profili, reklāmboti utml.
Bet ierosinu notepad 3versijā uzlikt reputāciju sistēmu. Pēc reputācijas arī noteikt lietotāja statusu (piemēram +50pozitīvi rep, tad tas varētu būs lietpratējs).
Piekrītu ka visi Lietpratēji jāliek pa jaunu.
Bet ierosinu notepad 3versijā uzlikt reputāciju sistēmu. Pēc reputācijas arī noteikt lietotāja statusu (piemēram +50pozitīvi rep, tad tas varētu būs lietpratējs).
+1 🙂
Ja te notiek izvirzīšana – scAvenger. Muļķibas neraksta (vismaz neatceros lasījis).
memorexdaGrevis
varētu minēt kādu Latvijas portālu, kur tā būtu bijusi laba ideja.
Vai arī jūs abi varētu pa soļiem aprakstīt Jūsu rīcības secību,
ja es kādam no Jums piešķirtu -1 reputāciju … tieši kāda būtu jūsu reakcija ?
Ehhh …
kraaninju meeriitaaji…
jums tiesjaam nav vienalga kas tur rakstiits?
vieniigais, kas mani nedaudz tracina, tas ir ezjurnaljugas apziimeejums pilniigajiem paakjiem (krisis32, firefoxsits un veel dazjiem labiem)
tas ir sameeraa uzkriitosji un veic prieksjziimiigu dezinformaaciju.
katraa zinjaa, ja es pirmo reizi ieietu saitaa un uzdurtos kaadam no vinju rakstiem/postiem, tad muktu neatskatoties :>
Varbūt kāds no jums abiem ģēnijiem , memorexdaGrevis
Ehhh …
Eh, ko nu es tādu debīlu pateicu, kad tagad man jābrūk virsū…?!
Man jau nav problēmu pateikt, tikai neredzu tam jēgu… 😀
miljons.com
salidzini.lv
P.S. Reputāciju varētu dot citi lietotāji, tāpat ka ir IPB forumos. 🙂 Ja ir, piemēram 10 reputācijas punkti, tad notiek paaugstināšana utml….
Varbūt kāds no jums abiem ģēnijiem , memorexdaGrevis
Ehhh …
Ir pāris forumiem tāda iespēja. Taisnība jau tev arī ir. Iešāvās tajā brīdī tāda ideja, jo kopumā tāda veida sistēma nebūtu sliktāka par esošo… Man jau arī vienalga par to, kas zem nika rakstīts, bet prieškam tad vispār tādi statusi ir, ja tie pašlaik ir galīgi garām. (Dažiem lietpratējiem, e-zurnalistiem random visādas “gudrības” birst). Varbūt vajag tad papildus lietotāju statusus…
Preses relīzes