P.S. nav garumziimu ssitam kompim tapec rakstiju bez. Palasot citas teemas likaas iespaids ka man neviens taapeec neatbildees 🙂
Kad tas izdarīts: Start>Run>gpedit.msc
Tur: User Configuration, Administrative Templates, System, Ctrl+Alt+Delete options, Remove Task Manager un Remove Task Manager option
Tur mēs atslēdzam Task Manageri, kurā var ieslēgt/izslēgt procesus. Lai gan, ja nemaldos, limitētais useris nevar tāpat izslēgt procesus.
Sorre, šobrīd nesēžu pie Windowsa, tāpēc ceļš var nedaudz atšķirties, jo precīzi neatceros (bet vajadzētu būt tā).
Par lapu limitēšanu. Te var izplūst garos tekstos. Pastāsti sīkāk, ko un kā vēlies limitēt? Tad būs vieglāk palīdzēt.
Var to darīt rūterī, var host failiņu palabot, var IE uzlikt limitu, var arī vispār aizliegt palaist noteiktus pārlūkus.
Vajadzeetu limiteet visus sociaalos portaalus utml. varbuut pat aizliegt visu un atllaut tikai vajadziigaas lapas. un ja atstaaju tikai vajadziigaas lapas, tad tas neietekmees citu programmu darbiibu kas izmanto internetu? un kaa var aizliegt interneta paarluukus?
P.S. nav garumziimu ssitam kompim tapec rakstiju bez. Palasot citas teemas likaas iespaids ka man neviens taapeec neatbildees 🙂
man savukaart ir iespaids, ka tu esi dumjsj! ko tu tur gribi salimiteet, ja neesi speejiigs pat datora klaviatuuras izkaartojumu paarsleegt?
Preses relīzes