Limitēt download un upload ātrumus.

Sākumlapa Forumi Software Windows Limitēt download un upload ātrumus.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    kaqp
    Participant

Divi datori ir savienoti ar switch pie viena i-neta [mdsl 5mbit/s]. Ja kāds no datoriem kaut ko lejuplādē ,piemēram, ar uttorent, tas izmanto visu līniju, un otram datoram ir vnk neispējams kaut ko padarīt. Zinu ka var limitēt iekš utorrent globāli. Bet vai ir iespēja pilnibā limitēt visus atrumus? Piemēram ja maksimālais lejuplādes ātrums ir 550kb/s, tad lai tas būtu tikai 250kb/s.

marr
    Participant

utorrentā ir pieejams gan bandwidth limiter (norādīt var max atļauto up un down ātrumu), gan sheduler, kur var norādīt kurā dienas laikā ar kādu ātrumu atļauts darboties.

kaqp
    Participant

Jā es zinu ka var ieksh uttorent, bet vai var caur windows ? lai limitē visam – IE , FF , skype, DC++ …

azazul
    Participant

uTorrent galinās nost tavu pieslēgumu šā vai tā.

Pat pie 10KBps tas sūds pēj aizdirst visu trubu [sorry, bet šito es nepratu pateikt savādāk].

Drīzāk ieteiktu paspēlēties ar uTorrent settingiem. It īpaši maksimālo konekciju skaitu. Bet tas arī līdzēs tikai nedaudz.

samurajs
    Participant

Es ieteiktu uzmest kādu citu torrent klientu, vēl jo vairāk, ka to netrūkst. Patreiz uTorrent nav lietojams.

Sid
    Participant

huh, es gan nekādus neta gļukus utorrentam neesmu novērojis..

samurajs
    Participant

Ja kāda vecāka versija – tad varbūt iet. Lago patreizējā – 1.7.7 un pie tam daudziem. Arī es izmetu.

Sid
    Participant

nez, man ir pati jaunākā un viss iet feini..

azazul
    Participant

imo šaurā vieta ir dzelži. Pie mdsl modems bremzē visu pasākumu, bet piem. LU kojās man vienkārši pakarās wifi modems … būs jāvāc mājas wifi’s uz kojām.

btw, ar kTorrent gan nav tādu problēmu .. nez.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā