Linksys WRT54g[Tomato firmware] sapaarsohana ar ADSL

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Linksys WRT54g[Tomato firmware] sapaarsohana ar ADSL

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Element
    Participant

Gribeetos shos abus sasleegt kopaa lai adsl modeems/ruuteris[Thomson Speedtouch 585 v7] straadaa tikai kaa modeems, bet linksys dara visu paareejo. Varbuut kaadam kaads manuaalis.instrukcijas aizkeerushaas? :lala:

sm00x
    Participant

Var izdarīt, bet tas būtu ļoti stulbi. Ir netā pieejamas Speedtouch pamācības, ja nevari atrast – neķeries klāt.

Pareizāk būtu upgradot Speedtoucham jaunāko firmware un palaist viņu normālā routera darbībā. Ja neākstās ar to tizlo WebGUI bet gan user.ini raksta notepadā tad strādā tīri labi. Vienīgais gļuko URL blocking, bet to tāpat ne1 nelieto, ja vajag tad nogriež webu vispār un izlaiž caur proksi.

Element
    Participant

Kaapeec gribu sasleegt shos kopaaa? – Linksys ar Tomato ir daudz labas fiicas kaa QoS etc. Arii speedtouch tas ir tachu caur telnet staadiit taadus iestaadiijumus ir perversija, manupraat. Tikko tika uzlikta jaunaa speedtouch firmware, kas beidzo laava bez liekaam probleemaam setupaa iestaadiit shamo bridge modee. Taatad uzliku upgrade – sasleedzu abus kopaa ar vadu – speectouch lan port 1 pie Wan porta Linksysam un no linksis vads uz pc. Izrubiiju dhcp servisu ieks speedtoutch. Talaak ieks Linksys tomaato pie Wan settingiem ne Static IP, ne PPPoE negaaja….Kur probleema? 🙁

sm00x
    Participant

Ko tu vari gvelzt… Tev kāds maksā kā datorspecam? Klauns…

1. Apjēdz reiz ka to Linksys vari lietot kā bridge (AP+switch), ar visām viņa wireless īpašībām un routeris paliek Speedtouch.

2. Kāds telnets? Nahuj teu vajag telnetu? Zini kas ir user.ini ? Pieslēdzies ar ftp un ieej /dl direktorijā. Nenīdi, ka tādas nau, vienkārši IEEJ! Tas pats ko tu iegūsti ar save config. Atver to ar notepad un saeditē vajadzīgās fīčas.

QoS viņam… dulburs…

3. Kā tu to bridge taisiji? Izvāci pašam speedtoucham to ārējo IP? Kāds PPPoE? Tie pisnesa pieslēgumi ir prasts static IP! Atrodi kautkādu vecu modēmu un piejūdz caur to savu routeri.

4. Ja neproti planot tīklus un prātiņš pietiek tikai lai spēlētos tad pasaki firmas nosaukumu un priekšniekam atvainojies ka neesi kompetents!

Element
    Participant

Es negvelzu, man nemaksaa kaa datorspecam. Pats klauns!!!!

1. Tu nejeedz izlasiit jautaajumu…. taapeec aizveries!

2. Jaa es zinu, kas ir user.ini, iemaaciijies noseivot ruutera konfigu un atveert caur notepad?? Apsveicu DATORSPEC!!!!

3. Tu kaarteejo reizi nejeedz izlasiit jautaajumu un saprast lietas buutiibu… Zini kas ir PPPoE? liekas ka nee…. no comments

4. Ej izgulies… 😀 😀 😀

Paldies, viss sakonfigureets kaa man vajadzeeja, close please.

sm00x
    Participant

Tu esi daunis, tas ir fakts.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā