Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Linuss Torvalds cīnās pret Linux kodola piedrazošanu
Linuss Torvalds pazīstams kā minimālisma piekritējs, un viņam nav pieņemama situācija, kad jaunieviestais kods nedara neko citu, kā labo citu kodu. Tāpēc vaininiekam Kejam Sīversam (Kay Sievers) tika aizliegts veikt izmaiņas Linux kodolā. Tas – neraugoties, ka viņš ir udev, systemd, un bootloadera Gummiboot EFI izstrādātājs.
Š ai sakarā teiktie vārdi bija asi: “Kej, es esmu f*cking noguris piespiest tevi labot problēmas kodā, kuras tu uzraksti, un kuras pēc tam nākas apiet. (…) Es vairs neiekļaušu nekādus Keja kodus kodolā, līdz viņš nebūs mainījis savus paradumus. Tas jau velkas gadiem, un nekas nemainās.” Tā nav pirmā reize, kad “Linux priekšnieks” kritizē programmētājus, kuri dara ko vēlas, bet viņu kļūdas nākas labot citiem.
Nē, Linuxu nelieto kā wrkstn, tapēc ka viņš nau ērts! Torvalds tur varētu bik izlamāties.
Off-topic kaut kas ar web ir nogājis greizi tas ir apsurds lai nervus saudzējoši izlasītu “Bērziņa izteikumus” ziņu portālā vajag dual core datoru 😀
Tehnoloģija īsti nav vainīga pie tā, ka to izmanto nejēdzīgi. Faking lēnu programmu var arī assamblerī uzrakstīt.
Preses relīzes