Tika izmēģināti visi googles piedāvājumi, un rezultatā secināju, ka vajag vnk uzlik pa virsu jauno/citu linux. Nokačaju linux Ubuntu 11.04 un Kubuntu 11.04, ierakstīju flash atmiņā, bet mēģinot iedarbināt flash, instalācijas vietā ir melns ekrāns ar copyright (tieši šis teksts : SYSLINUX 4.04 EDD 2011-04-18 COPYRIGHT (C) 1994-2011 H. Peter Anvih et al).
Flash itkā ierakstīts pareizi – pārbaudīts uz cita datora – strādā.
Kāpēc mans portatīvais dators vairs never vaļā pareizi linux instalāciju, ko man darīt? Caur CD vai DVD disku nevaru instalēt – mans dators nepiedāvā BOOTā startēt diskus.
Bez tam, ja tev nobruka grafiskā vide, tad atinstalē nost un uzliec pa jaunu to pasu vidi vai piekabini klāt citu – no tās pašas negrafiskās vides. Lai kaut ko instalētu un darbotos sistēmā – nav vajadzīga grafiskā vide linuxam.
Bet kas tas par marazmu, nevar iemācīt, lai būto no CD? Nestāsti.
> sudo apt-get install ppa-purge
> sudo ppa-purge ppa:gnome3-team/gnome3
Tikai man jau sen šis izmēģināts. Nedarbojas.
Mēģinot visādus sudo apt-get update vai upgrade, vnk atbild
E:Bojātas pakotnes
, vai arī
Type ‘b-src’ is no known on line 2 in source list /etc/apt/sources.list.d/gnome3-team-gnome3-natty.list
The list of sources could not be read”
Kā Jums liekas, vai nonemot pilnibā linux ar GRUB ar EasyBCD, flash instalācija sāks darboties? 🙂 Un kas vispār var ietekmēt flash instalatora darbību? Salauztais linux vai k-kas cits?
Kas notiek, ja uzraksti no recov konsoles “mv /etc/apt/sources.list.d/gnome3-team-gnome3-natty.list .gnome3bckp ?
MyComputerLogin: #$!@ [vieta, kur rakstīt kodus]
tā vietā
>
un rakstot jebkatu kodu – nereaģē.
Ko tas nozīmē? un kas notiek, ja nobeidz apt’u?
Tatad man Bootlists:
USB HDD;
USB FDD
IDE0 : HITACHI HTS35[…..];
IDE1 : MATSHITADVD – RAM UJ89[……];
NETWORK BOOT : LEGACY PCI DEVICE;
USB CDROM.
Paga, IDE1 : MATSHITADVD – RAM UJ89[……] – kas tas ir? tas nevar būt tā lieta, kas liek butoties CD diskam?
Bet kas ir Bootlistā USB-CDROM – ko viņš dara, kāds ir viņa praktiskais pielietojums?
Tas USB-CDROM būtībā ir vairāk domāts mazajiem portatīvajiem un netbukiem, kam nav/nevar iebūvēt parasto disku lasītāju – tādā gadījumā var nopirkt pie USB porta spraužamu ārējo disku lasītāju.
Preses relīzes