Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Linux grafiskā vide "Looking Glass 3D"
Pazīstamās operētājsistēmas “SOLARIS” izstrādātāja Sun Microsystems blakusprojekts “Looking Glass 3D project” parādījās jau gadus divus iepriekš. Diemžēl šis augstvērtīgais Linux lietotāja interfeiss ārpus Solaris globālu ievērību nav guvis, bet no otras puses ir pietiekoši interesants, lai ieteiktu visiem Notepad lietotājiem to izmēģināt praksē.
Grafiskajai videi ir izlaists demo/ instalācijas Linux Live CD ar visai pilnīgu grafikkaršu atbalstu. To var lejupielādēt .iso atlējuma veidā no sertificētas interneta vietnes
Ja kāds vēlas šo grafisko vidi instalēt uz HDD pastāvīgai lietošanai, būs nepieciešama atsevišķa partīcija. Sīks instalācijas manuālis atrodams šeit:
Izsmeļošs apraksts par Looking Glass 3D:
Video:
Ekrānattēli:
Attēlu skatītājs Zoetrope:
File manager with Z-depth:
Special thanx Nitro
sanâk es savam ubuntu arî varu pielikt?
Protams, ka vari! Tik papriekð notestç, vai patiks!
sanâk es savam ubuntu arî varu pielikt?
Protams, ka vari! Tik papriekð notestç, vai patiks!
Notestçju mazliet ðito joku uz Ubuntu 7.04, ar manu AMD 1.3 256mb ram un 64 gforce 2 video karti nekas labs nebija – lagoja pieklâjîgi 🙂 Varbût pie vainas sava daïa ir arî XFS kurð procesoru rîsta (izdomâju XFS patestçt), bet vismaz citi darbi iet man âtrâk.
P.S Es nekâ tur stipri varena neredzçju, un ðíiet, ka tai paða beryl ir vairâk joku.Vienîgais laikam uz sâniem nevar pagriest un pa to 3d ekrânu (bet kâds tur tas 3d ekrâns). Jâcer tik, ka projekts èaïiem attîstîsies un viss bûs okz 😉
P.S.S Bûtu jaudîgaka kaste, speciâli atdalîtu kâdu lietotâju vai sesiju pat izveidotu, ar kuru varçtu startçties uzreiz ar ðo joku 🙂
Notestçju mazliet ðito joku uz Ubuntu 7.04, ar manu AMD 1.3 256mb ram un 64 gforce 2 video karti nekas labs nebija – lagoja pieklâjîgi 🙂 Varbût pie vainas sava daïa ir arî XFS kurð procesoru rîsta (izdomâju XFS patestçt), bet vismaz citi darbi iet man âtrâk.
P.S Es nekâ tur stipri varena neredzçju, un ðíiet, ka tai paða beryl ir vairâk joku.Vienîgais laikam uz sâniem nevar pagriest un pa to 3d ekrânu (bet kâds tur tas 3d ekrâns). Jâcer tik, ka projekts èaïiem attîstîsies un viss bûs okz 😉
P.S.S Bûtu jaudîgaka kaste, speciâli atdalîtu kâdu lietotâju vai sesiju pat izveidotu, ar kuru varçtu startçties uzreiz ar ðo joku 🙂
user UNfriendly
Preses relīzes