Sākumlapa › Forumi › Software › Cita programmatūra › Linux servera monitors, priekš windows
CentOS 5 & Windows 7 Home
vismaz
Nemaz nerunāsim par to, ka ne visi ir programmēsanas guru. Varbūt uzraksti Viņam un iemet te kodu, ja spēj un nav žēl? Noderēs visiem. 🙂
Es linukam esmu uzrakstiijis vairaak specifisku progu un patchu kaa jus te visi kopa njemti, ta ka mans ieguldijums ir dots, un nisha ne tuvu nav aizpildiita… Joprojam ir specifisku progu AKŠªTS truukums dazhadas jomaas. Un rakstu na haljavu es tikai to ko man pasham vajag, ja citiem noder tad ludzu. bet savadak $$ atpogaa un tad parunasim. :>
kaut ko
nekaadaam zinashanam
Un ko, tu pats, esi dariijis linuksa, vai kaada cita oss projekta labaa? Visaam deeleem tikai visu dod gatavu, ja neesi neko dariijis, tad ari neprasi neko pretii… Vai arii, ja nemaaki kodeet, vareetu aizvilkt savu peecpusi un iztulkot vismaz kaadu progu, bet mees tachu esam Latvijaa, ja kaut ko neesam dabuujushi na haljavu
Dazhs labs gan ar savu gudriibu neizceljas, tik kaa nolikt kaadu. Pats, skjiet pat nesaprata jautaajumu, ja vispaar izlasiija.
Preses relīzes