Win8 ir cits stāsts, ja kaste vai lapsis būtu tikai interneta browsēšanai un dokumentu skricelēšanai, tad ok.. der.. bet nopietnākas lietas darot ar daudziem logiem, daudzām aplikācijām jūt start pogas trūkumu, un pa stūriem visādu čakaru izvietojumam…
Linux, man stabili nav neviens nostrādājis ilgāk pa mēnesi.. divas skaņu kartes nesaprot, ķēpa ar draiveriem, un specifisku programmatūru.
Protams, kā jau te minēja, ir daudzas programmas, kurām nav alternatīvu uz vienas, vai otras OS, bet tos es uzskatu par speciāliem gadījumiem. Pārsvarā jau tie viedokļi ir, ka Linux nepiedāvā kaut kādu specifisku risinājumu. Man bija otrādi – es Linuxu sāku lietot tāpēc, ka man vajadzēja real-time OS (windulim līdz tam kā līdz Mēnesim), galu galā iepatikās man visa tā lieta. Bet visa cēlonis bija tas, ka uz windas nebija (un joprojām nav) vispār nekādu variantu, bet tas tāds speciāls gadījums.
Personīgā plāksnē – redzu, ka tevi daudz kas besī. Ko lai te saka – jo sliktāk tev. Es, piemēram, nevaru iedomāties, kam būtu jānotiek, lai mani besītu kaut viena no tevis minētajām lietām. Get a life, kā mēdz teikt šādos gadījumos.
Un zilzil, “mani besī jau apziņa vien ka manā sistēmā ir kautkāds metro kurš man nav vajadzīgs.
W8 ir burtiski pie 100 dažādām Start Menu aplikācijām, ar vienu reģistra izmaiņu var Metro izvēlni vispār diseiblot.
Katrā ziņā neredzu par ko viņu nolikt. Bet nolicēji jau laikam ir tie, kas nav to lietojuši.
Piemēram man ļoti patīk ,ja ir skaista vide, kurā es strādāju, nu nejau Bling, bling, kā te viens raksta, bet viss skaisti un Metro ir skaista, ja vēl izmanto 3rd aplikācijas lai nomainītu Metro fonu utt, tad jau vispār konča, un par ātrumu nestrīdēsimies 🙂
Vienīgais, kas W8 nepatīk, ir Huiņvei modēmi. Uzreiz ir BSOD, bet to varēja mierīgi izlabot caur Device Manageri, bet tad nevarēja šārēt netu citiem, koks ar vienu galu.
Windows 8 nelietoju tāpēc, ka man ir nopirkts licencēts Windows 7 un kamdēļ man vajadzīgs tas Win8?
Par manu ubuntu-veidīgo. Lietoju KDE tāpēc, ka nepatīk Unity un vai kāds no tiem ir labāks vai sliktāks apspriest pat nav vērts nepatīk un viss.
Un nekāda cepiena 🙂
Lietoju sen atpakalj – Slackware. Bet peec tam paargaaju uz FreeBSD. Uz siim abaam sisteemaam kaadi 5 gadi kopaa noseedeeju. Vecums nenaak viens un man taa chakareshanas nav vajadziiga, ja to visu Windows gan Mac OS X paveic lietotajam draudzigaa veidaa.
Kā jau teicu man mājās Windows ir tikai tāpēc, ka nav jaunāko spēļu, visu pārējo Linux brālība jau sen ir aprakstījusi iekš to INTERNET :).
Par printeriem paturpinot ļoti iespējams, ka man vienkārši paveicās, jo kā te ALDIS teica agrāk, tad ar ļoti vecu datoru, ar ļoti vecu skaņas karti arī man bija problēmas iekš Linux, jo nebija skaņas draivera šādai kartei un nebija tāpēc, ka tie ražotāji Linux neatbalstīja. Starp citu tā laikam bija viņu “gulbja dziesma” jo šāda ražotāja skaņas kartes es vairs neesmu manījis. Un pie vainas nav viņu necieņa pret Windows, Mac vai Linux pie vainas ir tas, ka viņu biznesam acīm redzot nepietika naudas, idejas vai kas tur vēl un viņu vairs nav tirgū. Tāda tā dzīve. No sevis pateikšu, ka BEZ JOKIEM, LINUX uzlikt mūsdienās uz datora, neķerot kreņķi par draveriem, laiku un visu pārējo aizņem kādas 30 minūtes. Windows 7 no nulles? Pats samērā nesen liku, Kas ir licis bez draiveru diska u.t.t. nemelojiet pasakiet kā ir!!!
-bilde dzēsta-
Vai arī tu 1kārši nejēdz uzinstalēt?!
DAVAI LAPTOPA MODELI !
Preses relīzes