Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › LIR nomainījis domēnu
Atkal jau runājam to ko nezinam!
Varbūt kads no jums grib pasponsoret kautkādu .tv par 120$ menesī? ja nē, nu tad atvainojiet!
liradio.lv
Nesaprotu tik pašu morfeusu: Tādi plāni, tādi sponsori, tādas sarunas, bet baidās no kaut kāda maza kantora.
P.S. Morfi, ja tu kādu nosauc par Lāmi, paskaties pats uz sevi. Priekā 🙂
Interesanti kapec man radit liekas problemas tur kur tās nav jārad, visi ka cilvēki, apmirināti, maina značit tā vajag, bet te kā vienmēr- vareja to vareja sito, tas nav labi sis nav labi… Sāk jau kaitināt, blin, varat labāk? lūdzu, uz priekšu , njemam hostu, veidojam savu radio, nedelja labi ja 2 dienas normali guļam, esam 20 vietās vienlaikus, lienam no ādas laukā par to neko nesaņemot vismaz pagaidām, un tad es gribēšu dzirdēt kādi teksti nāks āra, mljin, tas jums nav nekāds playgraunds bērniem. Bet cik redzu pēdejā laikā, te liela daļa vispirms runā, pēc tam strīdas un domāt vispār nedomā, par to, ka liela daļa vispār ķep ļep kā pankūku apcērt nemaz nerunāsim. Piedodiet atvainojiet, šis vairs pat nelīdzinās tam portālam kurā es reģistrējos gadu atpakaļ… Domājiet ko gribat…
Starp citu – arī tu vairs neesi tas pats, kas gadu atpakaļ! Domā, kā gribi! 😀
Morpheus: Vai tu publisku konkursu par nosaukumu izsludināji? Būtu apsprieduši.
Kam man te sludinat? Tev, Foxim un vēl 3 kādiem cilvēkiem?
Pārējiem, rupji izsakoties pajāt, to vien māk kā samazgas gāzt uz galvas citiem, pieriebies… Objektivitāti te sagaidīt? Lika pagaidīt…
Es šai tēmā neredzēju neviena apvainojuma. Kritika ir bijusi un būs, tai ir jābūt. Arī man tas garais penteris par garu šķiet, bet nu kāds ir, tāds ir…
Okei okei, pilnīgi piekrītu! BET!
Ka pie velna var kritizēt to no kā pašam nav nekadas sajēgas? Tas būtu tas pats kā es tev tagad mācītu rakstus rakstīt….
Dead-end, atsakos turpināt šo diskusiju….
.info