Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › CMS un Dziņi › LiveTech maziņš projekts
Sveicināti notepad.lv lietotāji un administrācija gribētu šeit prezentēt mazu projektu LiveTech
No notepad.lv es ievietoju divus rakstus piemēram kā tas izskatās sorry ja kas.
Katram lietotājam reģistrējoties būs savs reitings kaut kas līdzīgs karmai un spēks kā bonus kredīti.
Tiko reģistrētam lietotājam reitings un spēks būs 0 jūs varēsiet izveidot tikai savu personālo blogu.
Protams profila var norādīt info par sevi savu foto, avatar utt.
Lietotāji var savā starpā komunicēties un pievienot draugos un veidot kolektīvo autoru komandu.
Ja jūsu raksts iepatiksies lasītājiem un jūsu reitings un spēks paaugstināsies jums būs iespeja izveidot savu kolektīvo blogu par jebkuru tēmu, kur būs jūsu moderātori, autori, lasitāju statistika un citas fičas.
Gribētos lai notepad.lv administrācija pārņem šo projektu savās rokās, kad tas būs gatavs.
Man nav laika ar to visu ņemties…
Sazināties ar mani var caur e-pastu
Lietotājiem pagaidam reģistrācija tikai ar ielūgumiem sorry vel nav viss gatavs.
Galvenās lapas blogu/rakstu navigācija
Trīs publikācijas varianti raksts, aptauja, saite
Tematu,blogu,komentāru TOP
Raksta publicēšana
Raksta reitings
Lietotāju statistika
otrkārt, parazitēt uz citu kakliem
treškārt?
Gribētos lai notepad.lv administrācija pārņ em šo projektu savās rokās, kad tas būs gatavs.
Man nav laika ar to visu ņ emties…
!!?
lai arī personīgi man blogs un tā fīāas šķiet tīri tīkamas… 🙂
sīkumi
Spēļu jaunumi utt ?
[flash width=500 height=300]
Š itas moš varētu būt tākā notepad gaming news vortāls?
Spēļu jaunumi utt ?
NespīD!
Man personīgi dizains ļoti patīk, labi nostrādāts. 🙂
Gluži manas domas, reti redz tik labi nostrādātu lapu, vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka forums ir atsevišķš, būtu forši , ja būtu vienots ar pamatlapu.
Preses relīzes