Lizard tika parauts aiz astes :D

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Humors un Joki Lizard tika parauts aiz astes :D

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mr.Death
    Participant

Tātad šovakar pēc ilgiem laikiem atkal izdomāju nedaudz uzjautrināties un kādu iznest cauri. Š oreiz par TARGET izvēlējos lizard no Outlaw.lv un tad nu caur skype arī viss nonsenss sākās :D.

Lūk neliels fragments no visas garās sarunas, kur redzams kā lizards sāk lēnām nolaist ķepas un tad pārsteiguma moments 😀 :

//me uzdevās par aldi

Quote:

[0:28:51] Aldis says: Savā amatā esmu tiesīgs Jūs traucēt kaut vai trijos naktī, un šajā gadījumā Jūs atsaucāties.

[0:29:26] Aldis says: Ja Jūs neatsauktos tik pat labi traucētu Jūs aizejot pie Jums ciemos personīgi pēc nedēļas.

[0:30:18] Aldis says: Taču šis bija vieglākais veids kā ar Jums sazināties

[0:30:37] don’t drink and drive just smoke and fly says: Ja Jus velaties man paskaidrot ka veidot individuala darba veiceja gramatinu mes varam bez problemam satikties

[0:31:35] Aldis says: Noteikti to nevēlēšos, jo nav mans darba pienākums. Griezīšos droši vien sakarā ar inkasāciju saistībā ar nodokļu nemaksāšanu.

[0:31:35] don’t drink and drive just smoke and fly says: Nu ja jau Jus zinat kur es dzivoju tads mans telefons noteikti ar jums nav svesh

[0:32:06] Aldis says: Ja vien nereģistrēsieties Valsts Ieņēmumu dienestā.

[0:32:06] don’t drink and drive just smoke and fly says: Jus taisaties atnjem man manu projektu?

[0:32:22] Aldis says: Jūs mani kārtējo reizi nepareizi sapratāt.

[0:32:39] Aldis says: Runa iet par nodokļiem, nevis par Jūsu projektu

[0:33:13] don’t drink and drive just smoke and fly says: Redziet, ja jau es pat Jus nesaprotu, ka lai es saprotu veidot tas visas atskaites.

[0:34:19] Aldis says: Tad man tādi tīri personiski jautājumi: Cik Jums īsti ir gadu un kāda Jums ir izglītība?

[0:34:39] don’t drink and drive just smoke and fly says: Es reali nesaprotu ko es tadu nodarijos, es daru Jums lietotajiem labu, un palieku vel vainigs, citi zog miljonus un vinjiem vidss ir pie D varda 🙁

[0:34:48] don’t drink and drive just smoke and fly says: man tikko palika 18

[0:34:53] don’t drink and drive just smoke and fly says: un izglitiba ir pamat

[0:35:02] don’t drink and drive just smoke and fly says: Saprotiet pa

[0:35:06] don’t drink and drive just smoke and fly says: pashi

[0:35:09] Aldis says: Skaidrs

[0:35:17] don’t drink and drive just smoke and fly says: man ir bezjedzigi ko tadu prasit, es to nevaru izpildit

[0:35:32] don’t drink and drive just smoke and fly says: un naudu VID nomanis neiegus

[0:35:33] don’t drink and drive just smoke and fly says: jo

[0:35:43] don’t drink and drive just smoke and fly says: viss ka jau teicu tiek iegulditds projekta

[0:35:47] don’t drink and drive just smoke and fly says: reala pelna ir 0

[0:36:14] Aldis says: man arī ir 18 gadi un pamat-izglītība paldies par teātri :D:D:D:D:D vari uzlikt man vēlvienu warningu :D:D:D:D

Paldies, ka atļāvies tikt parauts uz astes :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[0:36:30] Aldis says: (rofl)

[0:36:42] Aldis netic ka līdz kaut kam tādam viss aizies

[0:36:45] Aldis says: :D:D:D:D:D:D:D

[0:37:03] don’t drink and drive just smoke and fly says: Tu rit mirsi….

[0:37:21] Aldis says: Jā to vien darīšu kā miršu :D:D:D:D:D

[0:37:30] don’t drink and drive just smoke and fly says: Un tu hujs debilais es nedelja dabunu vairak ka tu pa gadu

[0:37:30] Aldis says: nodokļu nemaksātāj

[0:37:34] Aldis says: :D:D:D:D:D:D:D:D:D

[0:38:07] Aldis says: bet tas jau man neliedz paņemt un pa reālo tevi nodot vidam :D:D:D

[0:38:09] Aldis says: 😉

[0:38:11] Aldis says: :D:D:D:D:D

[0:38:19] Aldis says: piizģec kur šitā var uzrauties

[0:38:21] Aldis says: :D:D:D:D:D

[0:38:30] don’t drink and drive just smoke and fly says: Es tev saku lidz vidam netiski

[0:38:48] Aldis says: vecīt es šitā ilgi nebiju ņirdzis

[0:38:52] Aldis says: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

:duno:

Un vēl links uz pilno chat history versiju, ja nu kādam ievajagās 😀

https://files-upload.com/385111/skchathist.doc.html

aidskillz
    Participant

Var redzet ka tev smagi nav ko darit… :rofl:

Sid
    Participant

AIDSkillz wrote:

Var redzet ka tev smagi nav ko darit… :rofl:

+1

samurajs
    Participant

2 zābaki – pāris… :rofl: Bet nu tā toč ritīgi puņķaina/raustīga ķirzaka 😀 😀 😀

@Edgars: nevarēju atvērt pilno history, neviens kodējums neder! Tikai ķeburi…

Mr.Death
    Participant

Njā.. es vēl šodien rēcu :D:D:D

zhagis
    Participant

Nu un tad vai ta šitas nav bērnudārza cienīgs gājiens?

Vot blīns Edgar!Vitāli svarīga lieta.Tā turpināt.Tālu tiksi!

doInsky
    Participant

Nēžēlīgi xD

Mr.Death
    Participant

to zhagis or whatever: es jau esmu tālu ticis! 😀 kur man vēl jātiek? :D:D:D bet nu ok saprotu cilvēkus, kas nesaprot “paķeršanu uz muļķi”. BTW es to nedaru katru dienu, vnk šad tad uznāk un viss. nesaskatu tur neko ne bērnišķīgu ne arī nosodāmu :win:

zhagis
    Participant

Edgars!

Tālu ticis-nav jasaprot burtiski!

kur man vēl jātiek? (tavi vārdi)-te nu Tev nav taisnība(izaugsmei jabūt vienmēr)

BTW es to nedaru katru dienu, vnk šad tad uznāk un viss.-nu tas ir normāli.

nesaskatu tur neko ne bērnišķīgu ne arī nosodāmu -par nosodāmu nē,bet par trulu,gan(manas subjektīvās domas)

Mr.Death
    Participant

Nu ja TO tu uzskati par trulumu, tad es nezinu kas tavā skatījumā būs šis (bet ļoti gribētu noskaidrot) :D:D:D :

[flash width=300 height=300]https://www.latvija.tv/player/flvplayer.swf?file=https://vp0.draugiem.lv/00/801900/2007070518410575774.flv[/flash]

p.s. sorre par offtopiks

usins
    Participant

Nu jā- un diez kā tad lizards tevi varētu nogalināt? viņš tak debīls, un nez, ja viņš zinātu, ka pasts un telefons arī pastā. 10 sekundes un lizards jau stāv uzskaitē, kā nodokļu nemaksātājs.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā