Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Humors un Joki › Lizard tika parauts aiz astes :D
Lūk neliels fragments no visas garās sarunas, kur redzams kā lizards sāk lēnām nolaist ķepas un tad pārsteiguma moments 😀 :
//me uzdevās par aldi
[0:28:51] Aldis says: Savā amatā esmu tiesīgs Jūs traucēt kaut vai trijos naktī, un šajā gadījumā Jūs atsaucāties.
[0:29:26] Aldis says: Ja Jūs neatsauktos tik pat labi traucētu Jūs aizejot pie Jums ciemos personīgi pēc nedēļas.
[0:30:18] Aldis says: Taču šis bija vieglākais veids kā ar Jums sazināties
[0:30:37] don’t drink and drive just smoke and fly says: Ja Jus velaties man paskaidrot ka veidot individuala darba veiceja gramatinu mes varam bez problemam satikties
[0:31:35] Aldis says: Noteikti to nevēlēšos, jo nav mans darba pienākums. Griezīšos droši vien sakarā ar inkasāciju saistībā ar nodokļu nemaksāšanu.
[0:31:35] don’t drink and drive just smoke and fly says: Nu ja jau Jus zinat kur es dzivoju tads mans telefons noteikti ar jums nav svesh
[0:32:06] Aldis says: Ja vien nereģistrēsieties Valsts Ieņēmumu dienestā.
[0:32:06] don’t drink and drive just smoke and fly says: Jus taisaties atnjem man manu projektu?
[0:32:22] Aldis says: Jūs mani kārtējo reizi nepareizi sapratāt.
[0:32:39] Aldis says: Runa iet par nodokļiem, nevis par Jūsu projektu
[0:33:13] don’t drink and drive just smoke and fly says: Redziet, ja jau es pat Jus nesaprotu, ka lai es saprotu veidot tas visas atskaites.
[0:34:19] Aldis says: Tad man tādi tīri personiski jautājumi: Cik Jums īsti ir gadu un kāda Jums ir izglītība?
[0:34:39] don’t drink and drive just smoke and fly says: Es reali nesaprotu ko es tadu nodarijos, es daru Jums lietotajiem labu, un palieku vel vainigs, citi zog miljonus un vinjiem vidss ir pie D varda 🙁
[0:34:48] don’t drink and drive just smoke and fly says: man tikko palika 18
[0:34:53] don’t drink and drive just smoke and fly says: un izglitiba ir pamat
[0:35:02] don’t drink and drive just smoke and fly says: Saprotiet pa
[0:35:06] don’t drink and drive just smoke and fly says: pashi
[0:35:09] Aldis says: Skaidrs
[0:35:17] don’t drink and drive just smoke and fly says: man ir bezjedzigi ko tadu prasit, es to nevaru izpildit
[0:35:32] don’t drink and drive just smoke and fly says: un naudu VID nomanis neiegus
[0:35:33] don’t drink and drive just smoke and fly says: jo
[0:35:43] don’t drink and drive just smoke and fly says: viss ka jau teicu tiek iegulditds projekta
[0:35:47] don’t drink and drive just smoke and fly says: reala pelna ir 0
[0:36:14] Aldis says: man arī ir 18 gadi un pamat-izglītība paldies par teātri :D:D:D:D:D vari uzlikt man vēlvienu warningu :D:D:D:D
Paldies, ka atļāvies tikt parauts uz astes :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
[0:36:30] Aldis says: (rofl)
[0:36:42] Aldis netic ka līdz kaut kam tādam viss aizies
[0:36:45] Aldis says: :D:D:D:D:D:D:D
[0:37:03] don’t drink and drive just smoke and fly says: Tu rit mirsi….
[0:37:21] Aldis says: Jā to vien darīšu kā miršu :D:D:D:D:D
[0:37:30] don’t drink and drive just smoke and fly says: Un tu hujs debilais es nedelja dabunu vairak ka tu pa gadu
[0:37:30] Aldis says: nodokļu nemaksātāj
[0:37:34] Aldis says: :D:D:D:D:D:D:D:D:D
[0:38:07] Aldis says: bet tas jau man neliedz paņemt un pa reālo tevi nodot vidam :D:D:D
[0:38:09] Aldis says: 😉
[0:38:11] Aldis says: :D:D:D:D:D
[0:38:19] Aldis says: piizģec kur šitā var uzrauties
[0:38:21] Aldis says: :D:D:D:D:D
[0:38:30] don’t drink and drive just smoke and fly says: Es tev saku lidz vidam netiski
[0:38:48] Aldis says: vecīt es šitā ilgi nebiju ņirdzis
[0:38:52] Aldis says: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:duno:
Un vēl links uz pilno chat history versiju, ja nu kādam ievajagās 😀
Var redzet ka tev smagi nav ko darit…
+1
@Edgars: nevarēju atvērt pilno history, neviens kodējums neder! Tikai ķeburi…
Vot blīns Edgar!Vitāli svarīga lieta.Tā turpināt.Tālu tiksi!
Tālu ticis-nav jasaprot burtiski!
kur man vēl jātiek? (tavi vārdi)-te nu Tev nav taisnība(izaugsmei jabūt vienmēr)
BTW es to nedaru katru dienu, vnk šad tad uznāk un viss.-nu tas ir normāli.
nesaskatu tur neko ne bērnišķīgu ne arī nosodāmu -par nosodāmu nē,bet par trulu,gan(manas subjektīvās domas)
[flash width=300 height=300]
p.s. sorre par offtopiks
Preses relīzes