LMT 4G roteris?

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas LMT 4G roteris?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Mini3D
    Participant

Š odien gribu paspēt nokārtot visas sakrājušas štelles,Tālab velviena tēma:)!

Kaimiņš man piedāvā minēto rūteri,kurš ņemts LMT.

Sanācis šim tā,nolaidies tik tālu ka internets atslēgts un uzkrauta līgumlaušana,ja nemaldos 200ero:)!

Sis man piedavā kasti lai es viņam dodu internetu,kaste ka pieslēgum maksa :)!

Viņš mani labi pazīst ka tā patas nekas netiks pasniegts jo gadu atpakāļ jau paspēj sabraukt auzās,vareants līdzīgs devu internetu un līdz ko par to 2 mēnešus nesaņēmu atslēdzu,tā un šitā …Viņš paņēma to minēto LMT….:) parādu ar laiku adeva!

Tad jautājums ar minēto kasti es varēšu palaist laukos TELE2 vai tikai un vienīgi piesiets pie LMT.Jā un uz cik ero kasti varētu novērtēt,takš nejau 200,domāju kādi 30?

Andron MacBeton
    Participant

Nedapisto pāķu likstas.

Es gaidu kad atļaus šitos legāli izšaut.

Mini3D
    Participant

Tev nemaz legāli šaujamo nedos ,ne šāvējs ne karog nesējs:D!

Tad uz cik vērtēt to ruteri,jekas lielais huawei

m_janis
    Participant

Tam “lielajam hujavejam” modelis mums jāuzmin ? Ja tas ir Huawei E5186 – tad cena kā kurā bodē – 160 – 250 eur.

Un ja tur LMT firmware – par Tele 2 bez pāršūšanas nesapņo.

Mini3D
    Participant

Jā tieši tāds modelis E5186.

Jautāju tamdēļ,šim noteikt ir LMT ..tikai atradu vietu kur var pārsaukt lmt piekļuvi par dajebkuru kajau jebkuram 3G/4G ruteriem kas itka veikala pirkti bez operatora

jupis
    Participant

apn tu vari nomainīt bet ja tas ir lmt rūteris tas ir piesasitīts lmt sim kartei attiecīgi nekas cits neies vismaz pie pirmās firmwares tā bija.

cik zinu ja tas rūteris ir atslēgts par parādiem tad lmt patur tiesības viņu bloķēt

tāka tur diezvai kas jēdzīgs sanāks.

Mini3D
    Participant

Quote:

cik zinu ja tas rūteris ir atslēgts par parādiem tad lmt patur tiesības viņu bloķēt

tāka tur diezvai kas jēdzīgs sanāks.

Nu labi,pieņēmsim ka es to ruteri taisos izmantot tai paša LMT tiklā tikai ar atsevišku SIM….Tad jau vaidzētu darboties,vai tomēr nē?!

Vai kā tur kāds minēja pāršūt ?

jupis
    Participant

pāršut var mēģināt par to man info nav

bet ja par parādiem ja atmiņa neviļ imei tiek bloķēts

laigan 100% pārliecības nav

Aldis
    Participant

Pirms sāc tur tālāk ākstīties,

Imei vari pārbaudīt vai nav bloķēts šeit.. https://numuri.lv/default.aspx?action=17

Mini3D
    Participant

Code:

Galiekārtas statuss Nav bloķēta

Code:

Kontrolsumma Pareiza

Tad jau ko,var tele2 grabināt,vai ka tā bloķēšana izpaužas, nav bloķēts:pati iekārta!?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 10 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā