Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › LMT 4G roteris?
Kaimiņš man piedāvā minēto rūteri,kurš ņemts LMT.
Sanācis šim tā,nolaidies tik tālu ka internets atslēgts un uzkrauta līgumlaušana,ja nemaldos 200ero:)!
Sis man piedavā kasti lai es viņam dodu internetu,kaste ka pieslēgum maksa :)!
Viņš mani labi pazīst ka tā patas nekas netiks pasniegts jo gadu atpakāļ jau paspēj sabraukt auzās,vareants līdzīgs devu internetu un līdz ko par to 2 mēnešus nesaņēmu atslēdzu,tā un šitā …Viņš paņēma to minēto LMT….:) parādu ar laiku adeva!
Tad jautājums ar minēto kasti es varēšu palaist laukos TELE2 vai tikai un vienīgi piesiets pie LMT.Jā un uz cik ero kasti varētu novērtēt,takš nejau 200,domāju kādi 30?
Es gaidu kad atļaus šitos legāli izšaut.
Tad uz cik vērtēt to ruteri,jekas lielais huawei
Un ja tur LMT firmware – par Tele 2 bez pāršūšanas nesapņo.
Jautāju tamdēļ,šim noteikt ir LMT ..tikai atradu vietu kur var pārsaukt lmt piekļuvi par dajebkuru kajau jebkuram 3G/4G ruteriem kas itka veikala pirkti bez operatora
cik zinu ja tas rūteris ir atslēgts par parādiem tad lmt patur tiesības viņu bloķēt
tāka tur diezvai kas jēdzīgs sanāks.
cik zinu ja tas rūteris ir atslēgts par parādiem tad lmt patur tiesības viņu bloķēt
tāka tur diezvai kas jēdzīgs sanāks.
Nu labi,pieņēmsim ka es to ruteri taisos izmantot tai paša LMT tiklā tikai ar atsevišku SIM….Tad jau vaidzētu darboties,vai tomēr nē?!
Vai kā tur kāds minēja pāršūt ?
bet ja par parādiem ja atmiņa neviļ imei tiek bloķēts
laigan 100% pārliecības nav
Imei vari pārbaudīt vai nav bloķēts šeit..
Galiekārtas statuss Nav bloķēta
Kontrolsumma Pareiza
Tad jau ko,var tele2 grabināt,vai ka tā bloķēšana izpaužas, nav bloķēts:pati iekārta!?
Preses relīzes