LMT ievieš bezlimita mobilo internetu par 9.99 € mēnesī

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas LMT ievieš bezlimita mobilo internetu par 9.99 € mēnesī

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Latvijas lielākais mobilais operators LMT ar šodienu ievieš jaunu tarifu plānu NEATKARĪBA bez jebkādiem apjoma un ātruma ierobežojumiem. Protams, ka klienti varēs lietot visjaunāko 4G+ jeb LTE Advanced tehnoloģiju, ar kuru reālais ātrums pēc mūsu lietotāju mērījumiem sasniedz 60 Mbit/s.

LMT prezidents Juris Binde: „Vispirms mēs atbrīvojām no skaitīšanas un ierobežojumiem sarunas, ieviešot pieslēgumu Brīvība, un tagad ir pienācis laiks arī internetam telefonā. Sagaidām, ka jaunā NEATKARĪBA veicinās vēl plašāku un aktīvāku mobilā interneta lietošanu telefonā. Līdzīgi bija arī pēc Brīvības ieviešanas, kad strauji pieauga sarunu un īsziņu apjoms.”

Līdz ar LMT 4G tīkla attīstību ir būtiski mainījusies mobilā interneta lietošanas pieredze. Divu gadu laikā tā patēriņš LMT tīklā pieaudzis 4,5 reizes. Vairākus gadus LMT bijis vienīgais, kas klientiem piedāvā jaunās paaudzes jeb 4G tīklu, un šobrīd LMT ir vienīgais, kas ieviesis jau 4G+ jeb LTE Advanced tehnoloģiju. LMT turpina investēt ievērojami vairāk nekā konkurenti, lai iedzīvotājiem nodrošinātu mūsdienīgas iespējas savas ikdienas un Latvijas konkurētspējas uzlabošanai.

LMT pakalpojuma Internets telefonā NEATKARĪBA bez apjoma un ātruma ierobežojuma mēneša maksa ir 9,99 eiro. Tas ir pieejams ikvienam pēcapmaksas LMT klientam ar jebkuru LMT tarifu plānu un automātiski tiks pieslēgts lietotājiem, kuri līdz šim izmantojuši pieslēgumu Internets telefonā apjoma soļus no 3GB līdz 8GB. Pārējie klienti pakalpojumu var pieslēgt nosūtot īsziņu IT vai NEATKARIBA uz kodu 1688. To var izdarīt arī manslmt.lv, LMT klientu centros vai zvanot uz LMT bezmaksas informatīvo tālruni 8076 8076.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_lmt_internets_telefona_neatkariba_1.png[/img]

Foxsk8
    Participant

Beidzot, tad jau varbūt izdevīgāk, tagad ir paņemt divas telefona sim un ielikt rūterī? Ak neraža, ja nav 4g mājai, tad arī nav rūteris 🙂

zi007
    Participant

Kur problēma? Paņem viedtelefonu, kurš atbalsta 4G un uzinstalē uz tā wifi raidītāju un Tev būs 4G Internets mājais!:) Mans menedžeris strādā LMT sadarbības partnera kompānijā, varu Tev iedot viņa tel. nr.

Aldis
    Participant

Rūteri var iegadāties arī atsevišķi no jebaja! 🙂

Foxsk8
    Participant

Instalēt jau neko nevajag, var izmantot kā hotspotu. Vienīgi es domāju par to signālu stiprumu.

Oxys
    Participant

Man kā iesācējam – tad sanāk ka karti ieliekot tajā rūterī ies, kā mobilā interneta rūtris (usb)?

Ja jā. Tad tētim jāmaina, jo tele2 mājās zonas vispār nav, un lmt vienīgais kas velk.

Un cena apmēram tā pati.

rizhee
    Participant

tikko jautāju LMT centra par šo Neatkarību un čalis teica, ka modēmos lietot nevar, jo tad protams zustu visa jēga. Par hotspot gan viņš nemācēja teikt, tik cik ja jau karte ir mobīlajā ierīcē, tad vajadzētu iet…

samurajs
    Participant

Rukā modemā telefona SIM ka nemetas. 4G modems man gan nav, bet Huawei E303.

Foxsk8
    Participant

Ar parasto 4g mājai, tīri zolīds ātrums laukos.

[img]https://www.speedtest.net/result/4034629286.png[/img]

Nelabojams
    Participant

Uj, sāpes, man 4g beidzas vien puskilometru no mājas un arī 3g ir mazmazītiņš caurumiņš – tieši vietā, kur dzīvoju, bet visapkārt ir ok :E

deriksx
    Participant

Oho , labs ātrums.

Fox Tu caur mobilo to visu palaid vai kā ? caur USB flašku laikam tas neiet cauri ?

Foxsk8
    Participant

Mājas nets, par 26 eiro. Nu man ir arī āra antena, ko uzlika par velti 🙂 Plus dabuju kopā mēnesi testa, jo džeki pirmā līgumā aizmirsta antenu pieminēt 😀

Atrodos kādus 3-4 KM no LMT torņa un viss ir noregulēts pret raidstaru kas nāk no torņa, tiešais trāpijums. Modēmā 4 svītras, dažreiz 3. Tā kā 5 vēl nav manītas, būtu visas 5, droši vien būtu vēl ātrāk. Teorētiski uzliekot āra anteni, uzlabojās jūtami tikai upload ātrums. Itkā jau var pieslēgt 2 antenas ar, bet cik nu meistars teica, ka otrā kalpotu tikai upload stabilzācijai, cik nu tur taisnības, nezinu. Patreiz esmu ļoti apmierināts.

Droši vien ar mobile sim, dabotu tādus pašus rezultātus.

deriksx
    Participant

Ok, skaidrs , paldies .

Nu caur mobilo barot kompi ar netu ilglaicīgi nez vai tas būtu tas labākais, mok caur USB.

Jāmaina nets Bites piedāvājums galīgi nevilina.

Paldies.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 13 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā