LMT mazcenas mobilais telefons

Sākumlapa Forumi Sakaru tehnika Operātori un Sakari LMT mazcenas mobilais telefons

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    aIgArXLV4325
    Participant

Labdien.

Lai mazenas mob panemtu ir vajadziga iszina no darba.Zinu, ka agrak prasija to ,bet kaa ir tagad.

bumbulis
    Participant

Cik zinu – nevajag.

P.S. Jautājumi beidzās ar jautājuma zīmi!

aIgArXLV4325
    Participant

tikai pasi vajag ,neprasa vai ir patstaaviigi meeneša ienaakumi

root
    Participant

Izziņu nevajag teorētiski bet LMT ir tiesības prasīt, lai tu tādu sniedz, ja mobilā vērtība pārsniedz 100LVL. Viņi gan to ne vienmēr dara. 😉

Loading
    Participant

Vismaz man vienmēr ir pieticis ar pasi.

zivs
    Participant

Nu, cik ir nācies ņemt mazcenas tārluņus, nekad tādas lietas kā izziņas nav prasījuši – aizej ar pasi, paņem telefonu, saslēdz līgumus un dodies mājās. Tiesa, es nekad neesmu ņēmis neko dārgāku par 20ls mazcenas telefonos .. :lala:

aoma
    Participant

Sākumā prasīja, tagad vairs ne.

aIgArXLV4325
    Participant

Es grasos nemt samsungu, pirkuma maksa mazcenas telefonam ir 69ls ,paša telefona vērtiiba ir videeji 240ls .Mēnesii buutu jāmaksā ar lētāko tarifa plānu 11ls kopa .Patstāviigaas darba vietas man nav.

Ko varat teikt ,dos vai nedos ?

daGrevis
    Participant

Nu ir jau tikai divi varianti. Aizej un uzzini/ Mēs nevaram izzīlēt.

usins
    Participant

Emz ir tā, ka jābūt darbam. Viņi pārbaudīs tavus personas datus, vidā vai kur noskaidros, vai strādā vai nē, un tad sniegs atbildi.

Mr.Death
    Participant

Quote:

Es grasos nemt samsungu

labaak njem Nokia, savaadaak nepaies ne meenesis, kad skriesi sjeit peec paliidziibas saistiibaa ar gljukojosju telefonu :> nezinu, par paareejiem dzjelzjiem, ko taa iestaade razjo, bet telefonus razjot vinjiem kategoriski vajag aizliegt!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā