Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › LMT uzsācis iPhone 3Gs tirdzniecību
Jaunais 3Gs no priekšgājēja atšķiras ar jauno 3.2MP kameru, kurai, starp citu, ir video uzņemšanas iespēja. Tālrunim palielināts RAM apjoms, kā arī uzlabots procesors. Pieejama arī 32GB versija (iepriekšējai bija tikai 8 un 16GB), bet pašu tālruni iespējams vadīt ar balsi.
Zemāk redzama arī 3Gs cenu lapa.
… Kaut kā tomēr jāizceļas …
Kāpēc jāizceļas? Neiebraucu.
iPhone protams ir smuks, ja man tādu uzdāvinātu – neatteiktos un protams lietotu…
Bija pašam doma arī iPod Touch iegādāties kādu brīdi…
Bet par šādu naudu – paldies, nē…
Bet ja godīgi nekad neesmu īpaši atbalstījis iPhona iegādi. Š ie telefoni domāti cilvēkiem, kuriem no svara ir dizains un stils, tomēr uzskatu ka tikai ar dizainu nekāda lāga aršana nesanāks. Pašu šobrīd piesaista jaunie Sony Ericsson un Nokia modeļi. Par LG runajot… nezinu, vai nu man nav tā veicies vai kas, bet lielākā daļa LG modeļu, ar kuriem bijusi saskaršanās manī īpaši pozitīvas atsauksmes nav radījuši. Š ie arī nu ir sākuši lielu uzsvaru likt uz dizaina, un funkcionalitāte nereti tiek atstāta uz otro plānu. Rezultātā daudzi no LG modeļiem ir gaužām bremzīgi padevušies un arī savā darbībā ne katrs ir īpaši ērts. Par samsung grūti teikt, maz saskarsmes bijis ar jaunajiem modeļiem. Kā jau iepriekš teicu šobrīd pieturos pie Nokia un SE, jo tie ir samērā funkcionāli un daudz ērtāki lietošanā.
Nu bet ja godīgi, cik lietotāju, tik arī viedokļu, šī ir tikai mana pieredze, un iepējams, ka tā ne vienmer ir pilnīga.
Pašm personīgi ir SE 550i, saukts par neizturīgu, tomēr tur jau 2 gadus, palīdzējis ļoti daudzos kontroldarbos, 2 reizes ezerā noslīcis un vēl visvisādas nedienas ar šo notikušas, galu galā atlodējies arī ports, ar kuru šis pie lādētaja pieslēdzas vai pie kompa. Tomēr pagaidām ni prātā nav nācis šo mainīt, lai gan šim jau arī daži gļuki sāk pamazām parādīties
Protams Nokia ar manuprāt nav nekāds zelta gabals – ir lietas, kas Symbianos man nepatīk un liekās gaužām neērtas, kā arī dažas tantes teica, ka mēdzot bieži atrēkties programmatūra un jānes uz garantiju
atrēkties programmatūra
Labs! 😀
ob1 -> Jāizceļas drošvien tāpēc, lai nesaplūstu ar pelēko masu. Tu jautāsi kāda vaina pelēkajai masai? Tā jau ir katra cilvēka individuāla izvēle- būt Homo-Vulgaris vai nē.
Visādu smieklīgu izlēcēju mūsdienās visās jomās ir tik daudz, ka ne vienā vien jomā var izlekt ar to, ka tiek lietots nekas īpašs 😀
Hmm, telefons “izceļ no pelēkās masas”? Vai tik nav tā, ka tas telefons tieši pievieno Tevi “pelēkai masai” – cilvēkiem bez smadzenēm, bet ar vēlmi pazīmēties?
Man liekas, ka neviena LIETA nav to vērta, lai to iegūtu tikai tāpēc, lai “pazīmētos”.
Ok, par tēmu – vēlreiz, kas tajā aparātā ir tik īpašs, lai tērētu to naudu?
Vispār jau gribētos nopirkt, bet nav jau naudas 🙁
Ne Tev vienīgajam. 😀
Preses relīzes