Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Londonā būs bezmaksas Wi-Fi visiem
Wi-Fi rūterus uzstādīs visos Virgin aparatūras skapjos, kuri izvietoti visā Londonā, līdz ar to tiks izveidots lielākais bezmaksas Wi-Fi pieejas punktu tīkls Eiropā. Atlicis vien saņemt pašvaldības atļauju šim pasākumam.
Pēc Virgin Media izpilddirektora teiktā, “nāksies investēt vien pāris miljonus, bet par to konkurents BT būs spiests uzvesties godīgi”. Patlaban Wi-Fi nenes lielu peļņu, jo ar to konkurē mobilie operatori ar lētiem 3G tarifiem. Tomēr Wi-Fi ātrumi un sakaru stabilitāte ir nesalīdzināmi lielāki.
Līdzīgs tīkls Optimum Wi-Fi
Pieņemot ka 99% latvijas iedzīvotāju nezina kas ir BT OpenZone, pastāstīšu – tas ir publiski pieejams tīkls, kuru uztur BT klientu rūteri. Katrs rūteris uztur divas vai trīs zonas – savējo, openzone, un bija vēl trešais, līdzīgs, aizmirsu tikai kā saucās. Pieslēdzoties openzone AP, uzreiz notiek pārsūtīšana uz logina lapu, kur var vai nu ielogoties ar maksas kodu, vai arī ar savu BT loginu, pēdējajā gadījumā tas pasāciens ir bezmaksas. Teorētiski klientiem pastāv iespējas atslēgties no OpenZone, ja to neizdara, bezvadu tīklu rūterim izslēgt arī nevar.
Kaut kā šaubos ka jaunavajaunavietim
Personiigi lietoju Sky netu. Aatrums gan ir tikai 12 megi, tomeeri ljoti stabili. Probleemas nav bijushas vispaar. Vieniigaa probleema, IP adrese mainaas ljoti biezhi.
starpcitu, ja kādam vajag password prieks bt, padod ziņu. es pārvācos no vieniem atsaldētu poļu mājas iemītniekiem, lidz ar to varu ladalīties ar info…
Pats arii lietoju SKY – stabils nets un pa leeto – iipashi ja nem visu paku – calls, line rental, netu un maybe veel TV.
Man liidz sim taa arii nav izdevies piesleegties nevienam BTPhone vai Openzobe – nemet aaraa login lapu 🙁
Pačukstēšu tev divas lietas. Pirmkārt, Sky Broadband [bez unlimited] arī ir ar limitu – 4 gigi mēnesī, tāpat kā jebkura ISP apakšējās pakas. Un Unlimited kā jebkura providera augšējās pakas ir bez tā.
Un otrkārt, tu patlaban lieto BT internetu – tu vienīgi vēl samaksā starpniekam Sky 😀
Btw virgins londona vismaz kur dzivoju bij ok, down 50 mbit, up gan kadi 2 mbit laikam. Skaitas optika, bet nu nez, neticaas, vai nu tehnologija jociiga. Down liels, up meesls, ka tik shie ar neizmanto kkadu jocigu tehnologiju
Un otrkārt, tu patlaban lieto BT internetu – tu vienīgi vēl samaksā starpniekam Sky
Ka tik ne taaa
Nožēloju ka savulaik paņēmu Sky nevis BT – paņēmu Sky, jo tajā mājā, kur tolaik dzīvoju, pirms tam bija Sky un es kā muļķis naivi padomāju ka varēs nedēļas laikā pie pieslēguma tikt, bet pagāja nieka pusotrs mēnesis… Un tālāk jau tiešām “pa lēto” kā tu saki – “nieka” 37.50 mēnesī [nē, tagad jau laikam pāris mārciņas piemeta], jo es arī uz televīziju parakstījos – tikai brīdī, kad sapratu ka šijā valstī arī ir jāsponsorē BBC1, iepakoju to Sky+HD kasti atpakaļ kastē. Š obrīd es vispār neizmantoju nevienu no Sky pakalpojumiem, ja neskaita to, ka bijušais Sky+HD kastes cietucis griežas manā kompī 😀
Bet nu labi, ir jau tās nepilnas 40 mārciņas “pa lēto”, mums te viens savu sky rēķinu bija pamanījies uz sotaku uzgriezt 😀 Laikam jau BT 20-25 mārciņas mēnesī ir dārgi… 😀