Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › LTC optika – jau 260,000 mājsaimniecību
Pielikumā – LTC preses relīze:
Lattelecom vērienīgās optiskā tīkla infrastruktūras izbūvi uzsāka pirms pusotra gada, un tā rezultātā Latvijas iedzīvotājiem šobrīd ir pieejams Eiropā ātrākais internets.
„Pie esošā dzīves tempa interneta ātrumam ir ļoti liela nozīme, un optiskais pieslēgums nodrošina pilnīgi jaunu interneta lietošanas pieredzi. Arī pēc klientu pieprasījuma redzam, ka arvien vairāk iedzīvotāju izvēlas jaudīgu optisko pieslēgumu, kas spēj nodrošināt kvalitatīvu un ātru datu apmaiņu. Labā ziņa ir tā, ka arvien lielākam skaitam Latvijas iedzīvotāju optiskais internets kļūst pieejams, jo Lattelecom veic nopietnas investīcijas šīs nākotnes infrastruktūras izbūvē un ar katru nedēļu un mēnesi pieaug to vietu skaits, kur optika ir tehniski pieejama,†saka Lattelecom komercdirektore Kerli Gabriloviča.
Līdz gada beigām optiskais internets būs pieejams jau vairāk nekā 300 tūkstošos mājsaimniecību 14 Latvijas pilsētās. Š obrīd Lattelecom optisko internetu lieto jau 37 000 klientu, no kuriem 71% izvēlējušies abonēt nu jau par nozares standartu kļuvušo 100 Mbit/s lielo interneta ātrumu, bet 8% izvēlējušies internetu ar ātrumu līdz 200 Mbit/s.
Lattelecom optiskā interneta lietotāji šobrīd var abonēt 20 Mbit/s, 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, 200 Mbit/s un pat 500 Mbit/s ātru interneta pieslēgumu, kas klientam ļauj izvēlēties savām un ģimenes vajadzībām un interneta lietošanas paradumiem piemērotāko pieslēguma veidu.
Plašāk par optisko internetu un balsošanas iespējām, lai paātrinātu optikas pievilkšanu konkrētā mājā:
Mums vietējais Dobeles provaideris sen ir ievilcis visā pilsēta optiku, tik vienīgi nez kāpēc viņiem nav mānija ar to lielīties.
Wuu, kādu smieklīgo upload? Ievāc informāciju pirms muldi…
Aizver. Es varu LIT ierakstīt, ka piedāvāju serveru masīvus ar 500GB pa 5LS mēn.
Faktiski LTTC optika sūkā, jo konkrēti sasteigti veido, nepārdomā kā sadalīt tīklus un resursus un tad brīnies kādēļ ik pa laikam krutā LTC optika nospraģī uz nožēlojamiem 5 mbps. 🙂
Daži fakti: “ātrākais” provaiders Latvijā nav Lattelecom. Rīgā un LV lielākajās pilsētās, kur ir optika vienalga vai 260 000 klienti vai nē – vienalga nav TOP 10 un pat TOP 20. un to, ka viņi pieslēguši 260 000 dzīvokļus lai nedrš, šaubos vai pa visiem rīgas mikrorajoniem ir pat puse no tā. Un tā kā centrā viņi ne sūdu nevelk, kā arī lielākajā daļā rīgas kur esmu skatījies, viss šitais ir reklāmas fufelis.
Un tā ievilkšanas maksa vispār ir pilnīgs fufelis, man aizvakar pronets pāri ielai no centrāles pārvilka optisko kabeli, apmēram 100m pāri transporta mezglam un ne santīma nepaņēma 🙂
Un reālākais ieguvums esot vakara stundās: kamēr citu provaideru pieslēgumi no pārslodzes sākot bremzēt, šeit lielo rezervju dēļ tas nenotiekot, jaudu pietiekot visiem.
hahahaha lielās rezerves, es jūtu jūsu rezerves skatoties kādu filmu netā lol, pēc pieciem sešiem kad visi savelkas mājās visas ārzemju trubas aizsistas 😀 ahahaha rezerve mļe
Lattelecom optiskā interneta tīkls šobrīd aptver jau 260 tūkstošus Latvijas mājsaimniecību, tādējādi aptuveni ceturtajai daļai visas Latvijas dzīvokļu ir iespēja pieslēgt optisko internetu.
Nu bāāāč kā šitā var melot ko? 😀
Lattelecom vērienīgās optiskā tīkla infrastruktūras izbūvi uzsāka pirms pusotra gada, un tā rezultātā Latvijas iedzīvotājiem šobrīd ir pieejams Eiropā ātrākais internets.
Arī LV mazo provaideru laurus piesavināties nav kauns ? 😀 Ja Lattelecom strādātu kā normāls provaiders un dsl vietā piedāvātu normālu netu uzlabojot jau esošās līnijas un papildinot tās ar optiku, Latvijā būtu ne tikai ātrākais nets Eiropā bet arī pasaulē. Ja nemaldos mazo provaideru iespaidā pašlaik pasaulē esam 4-5. vietā
Š obrīd Lattelecom optisko internetu lieto jau 37 000 klientu
no 260 000 dzīvokļiem tikai 37 000 izmanto? 😀 Fail
Samuraj, es saprotu ka preses relīze un tā, bet tas neattaisno nepatiesas informācijas publicēšanu. Š itam visam palagam nav nekāda reāla pamatojuma.
Lattelecom nets ir stabilākais ever!
Pats šobrīd lietoju PRONETS! Problēmu vakaros vairāk kā vajag! Lago kā mēsls.
Beigās paši atzinās, ka blakus mājai pienāk tikai 100Mbps truba pie kā pieslēgti 10 klienti, ieskaitot mani, kam tarifu plāns 100Mbps.
Teicās ka Purvciemā vispār uz 100Mbps sēžot 30 klienti! 😀
Un pašam pronetam ārzemes iet caur LTC, so ko Tu tur esi iepīpējis?
ka blakus mājai pienāk tikai 100Mbps truba
vispār iespārda 😀
Diez kurš no lattelecom lameriem esi ja jau speciāli regojies lai šito iekomentētu 😀
Kungi, mieru – bez savstarpējiem apvainojumiem!
Pats sev dzīvoklī esmu ievilcis 100mb/s optiku, kas griežas uz abiem datoriem – līdz šim nav bijušas nekādas problēmas – video vienmēr ielādējas tiklīdz atver to pašu jūtūbu – nekad neuzrāda nekādus buffering un cita veida paziņojumus.
Gaidu savā miestā kaut 5Mbps
Wuu, kādu smieklīgo upload? Ievāc informāciju pirms muldi…
Tici visam ko redzi un ko raksta? Š…em paskaties video, visu tev izskaidros.
[spoil][img]
Preses relīzes