Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Lūdzu iesakiet kādu labu hostinga provaideri
Visas ārzemju lapas es šodien sāku pārcelt uz 1and1.co.uk bet vietējās vēl izdomāšu.
Man agrāk patika serveris.lv, vēl apsveru paņemt virtuālo serveri, bet slinkums ar to ņemties.
Galvenais kas man nepatīk tagadējā hostingā ir tas, ka man visu laiku jāpierāda, ka kaut kas neiet tāpēc, ka nevis es esmu vainīgs, bet viņu pusē kaut kas noticis.
Profiņi ķipa pasaka tā ir mana vaina, nu es sēžos un rakājos, meklēju, un tā visu laiku. Bet rezultātā piedodiet mum serveris nokāries, utt bla bla bla.
P.S. Jā beton un izvāc manu ģeniālo citātu no sava paraksta 🙂
Tu nohostē uz kaukāda kaktu kantora, neseko līdzi tā sabrukumam (kas bija laicigi zināms), un tad vel uzdrīksties kautko nīdēt par citu serveru drošību?
P.S. notepad arii peedeejaa laikaa smagi bremzee, vismaz no aarzemeem. Briizhiem labi straadaa, briizhieem nenormaali velkas.
Es parādiju kolēģim tavu lapu kuce.lv “kuce solutions” viņš ilgi smējās.
kuce.lv ir privāts blogs.
Š ie 2 fakti savukārt liecina ka jūs ar “kolēģi” esat 2 ***, *** ***. Kārtējie hostētāji, kuri paši neprot serveri uzinstalēt, un nodarbojas ar kupi-prodaj
Preses relīzes