Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Lukašenko: Raksti, un «Melnā Berta» tev atbrauks pakaļ!
“Mēs izdarīsim tā, lai katrs cilvēks, kurš uzrakstījis patiesību vai melus, kļūst zināms visiem, un atbild likuma priekšā, ja kaut ko ir pārkāpis. Pie tam mēs neko netaisāmies aizliegt,” tā Lukašenko.
2010. gada sākumā stāsies spēkā jauns likums, kas stingri reglamentēs interneta lietošanas kārtību. Tanī paredzēta totāla lietotāju kontrole un reģistrācija. Tas attieksies pat uz interneta kafejnīcu apmeklētājiem. Tāpat pēc “iedzīvotāju lūguma” varēs bloķēt ekstrēmistiskas
Ja neizdosies identificēt un atrast konkrētu “Laimes zemes” apmelotāju – par visu atbildība tiks uzvelta provaiderim. To varēs pat slēgt.
izdzemdēsies
Ja konkrētais komentārs, ieraksts tiks piesaistīts konkrētam cilvēkam, tad neredzu tur neko traki šausmīgu. Galvenais lai to neizmanto tā kā Ķīna un nesāk bloķēt visu pēc kārtas, beigās bloķējot visu.
Ja konkrētais komentārs, ieraksts tiks piesaistīts konkrētam cilvēkam, tad neredzu tur neko traki šausmīgu. Galvenais lai to neizmanto tā kā Ķīna un nesāk bloķēt visu pēc kārtas, beigās bloķējot visu.
Neko nebloķēs, vienkārši bez vēsts pazudīs cilvēki. Ja mums būtu šāda sistēma, tad Notepad kolektīvs + laba daļa lietotāju jau sen raktu rūdu raktuvēs 😀
ASV holivudas bojevikos, pat visļaunākie teroristi ASV prezidentu uzrunā uz Jūs.
Kur pie mums ir cieņa pret savu valsti? Teiksiet: “a kur ir valsts cieņa pret mums?” Vispirms ir jāsaprot, ka paši vien veidojam savu valsti un.. ja necienam savu valsti, tad necienam sevi. Kas neciena sevi, to citi necienīs un veiksme mazāk smaidīs.
Sorre par offtopic 🙂
laba daļa lietotāju jau sen raktu rūdu raktuvēs
Tas ir labi vai slikti? o_O
😀
Bet es tiešām neizprotu kā interneta lapu komentāros ierakstīti vārdi spēj nodarīt ļaunumu valstij… (ja nu tie nav ļoti spēcīgi vārdi [img]
Tik pat labi varētu cenzēt cilvēku sarunas kafejnīcās vai kinoteātrī.
Manuprāt tā ir lieka valsts resursu izšķērdēšana.
Piedodiet man, esmu hipijs [img]
bet šis Lukašenko lēmums ir [img]
Tas ir tikai laika jautājums, kad uzsākot interneta lietošanu vai nu rakstīsim savu personas kodu vai braucīsim ar pirkstu pa datoru…
ASV holivudas bojevikos, pat visļaunākie teroristi ASV prezidentu uzrunā uz Jūs.
Gan jau ka būsi pamanījis, ka viņiem ir universālais “you”, kas nozīmē gan “Tu”, gan “Jūs” – pie tam, to vienmēr raksta ar mazo burtu, neatkarīgi no tā, vai runā par prezidentu vai parasto blakusmājas kaimiņu Vaņu. Līdz ar to, ja Tu skaties LV tulkojumus, tad tā ir tīri tulkotāja pieklājība, kam nav nekāda sakara ar to, ko oriģināli Holivudas producents ir domājis.
Pie viena, WerNeo, vai Tavam avataram ir kāda doma apakšā, vai arī pasaules lielākā kravas lidmašīna izvēlēta nejauši ?
protams, pievienojos arī šim:
Sorre par offtopic 🙂
citādi: neticu, ka kaut kas šāds varētu atnākt līdz mums
Bet vispār – atbalstu – ir jāatbild par to ko postē…
Atzīšos, holivudas filmas neskatos oriģinālvalodā, bet pārsvarā – krievu valodā. Tomēr arī tur novēroju, ka viss prezidenta virzienā tulkots tiek uz “jūs” nevis uz “tu”. Protams, maz gan skatos jaunos gabalus, varbūt tagad ir savādāk.
Pie tam mēs neko netaisāmies aizliegt,” tā Lukašenko.
Pa bloķēšanu tā kā runas nav, cik noprotu. Tik vien kā konkrētā ieraksta piesaiste konkrētam cilvēkam. Ja pēcāk sāk konkrēta cilvēka ierakstus filtrēt – tad tas jau ir slikti. Savādāk jau nekas traks nav, ja vien viņi pēc katra Belaruzzz suxzzz teiciena neies pie cilvēka un necirtīs tam roku nost…
Un pie mums to sauc par terorisma druadiem. Es pats personīgi esmu redzējis sarakstus kur ir rakstīts tāda un tāda organizācija ir teroristi tas un tas cilvēks ir bīstams. Un ja reizi esi iekļuvis tādā sarakstā tad rēķinies ka tevi kontrolēs. Protams oficiāli nekā tāda nebūs, kamēr tu strādā savā sūda darbiņā un baro savu ģimenīti, braukā ar opeli viss būs kārtībā 🙂
Lukašenko neko daudz no mūsu drošībniekiem neatšķiras. Esmu tur bijis daudzreiz un arī tajā briesmīgajā ķīnā kur tā visus apspiež arī. Neviens mani tur neapspieda kā arī milioniem citu tādu mietpilsoņu. Apspiež tos kuri nostājas pret sistēmu.
Vienkārši tie paši vēži citā iepakojumā 🙂
Preses relīzes