Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Lytro Illum izlaista "normālas" fotokameras izskatā
“tas ir logs uz nofotografēto pasauli”pleijeris
Lytro Illum apgādāts ar 1″ fotosensoru matricu, kuras izšķirtspēja ir 40 MPix, bet bildes iegūst 5 Mpix izmērā. Objektīvam f/2.0 ir 8x optiskais zoom (30-250 mm) un patentēta mikrolēcu sistēma. Kamera montēta modernas formas magnija sakausējuma korpusā, uz kura ir statīva stiprinājums, “zābaks” zibspuldzei, attālinātas vadības ligzda, SD kartes un USB 3.0 ligzdas. Ir iebūvēts WiFi modulis; komplektā ir rezerves baterija. Ierīces svars – 680 gramu.
Uz 4 collu skāriendispleja fotogrāfs varēs redzēt savu kadru galarezultātu pirms saglabāšanas (iepriekšējai versijai tas nebija). Lytro Illum priekšpasūtījuma cena – 1400 USD.
Apskatīties bilžu paraugus un notestēt iespējas – šeit
Kameras sensoram ir 40… megastari {MegaRay
Lytro light field sensor captures 40 million light rays of data (40 megarays) per shot. It also captures the direction of each ray. With no focus needed, the image capture is almost instantaneous. The result is 4-dimensional image capture.
[spoil][/spoil]
=>msh
Vai tad “normāli” fotoaparāti piedāvā nofokusēt pilnīgi visu, cik man zināms, es nevaru uzņemt makro bildi tā, lai fons nebūtu pilnīgā miglā? (Es tiešām nezinu, neesmu baigais foto tehnikas piekritējs)
Preses relīzes