Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › mac os ws windovs
Salidzinam sheit:
Carbon Torture Test:
Macbook Air Torture test:
Kad būs konkrētas prasības vai prasība pēc lielām jaudām video/audio/whatever apstrādei, tad varēsi sākt salīdzināt wPrime rezultātus, dzesēšanas kvalitāti un tā tālāk un tā joprojām. Un es ļoti labi zinu, ar ko āboli un konkrēti Air ir labs un ar ko slikts un no kā tas sastāv – paldies, bet nevajag vēlreiz stāstīt, ka PowerPC laiks ir pagājis un tagad ULV i5 arī ir tāds pats ULV i5 kā citos portatīvajos.
pie tam lietoju Air kodēšanai utml lietām un nekāds Final Cut nav plānots. Un arī nevajag, tāpat kā 99% citu lietotāju.
Bet šeit ja runa tikai par laptopu, tad gan nezinu, gan jau atkarīgs ko uz tā taisās darīt.
MAC VEIKSMES STAATS IR LABA GARANTIJA, SAREZHGJIITU PASNIEGT VIENKAARSI UN LIETOTAAJAM SAPROTAMI, KAA ARII LOTI ADVANCETI VIDEO, AUDIO SOFTI PRIEKSH MAC. TAS ARII VISS. MLEE APPLE IR TAADA PATI SKANJAS KARTE KAA PC, NEKAS TUR LABAAKS NAV UN BEIDZIET DIRSTS, PAR SKANJAS SUPER DUPER KVALITAATI. MAN VIENKARSHI GRIBAS JUUS SAUKT PAR ON***STGALVAAM.
Jo nekādu sakaru ar manis rakstīto es neredzu.
Nekur neesmu mēģinājis stāstīt, ka Mac ir kaut kas unikāls dzelžu ziņā, ko tu nez kāpēc par visām varītēm centies atgādināt, atbildot uz manu komentāru.
Kad būs konkrētas prasības vai prasība pēc lielām jaudām video/audio/whatever apstrādei, tad varēsi sākt salīdzināt wPrime rezultātus, dzesēšanas kvalitāti un tā tālāk
tad atgādinu – visa veida apstrādēs man liekas svarīga CPU jauda un dzesēšana. Tur ir laba, piemēram, Alienvārei, bet slikta Macbook Air. Air vienkārši tam nav paredzēts, un es arī netaisos likt CPU-intensīvus darbus tam darīt. Ja tiešām tevi saērcināja tas teksts un tu to maldīgi uztver kā apgalvojumu, ka Mac ar to pašu CPU jaudas spētu 10x vairāk izdarīt vai tam piemistu citas superspējas.
Bet reāli es tavu komentāru uztveru kā pilnīgi bezsakarīgu un nesaistītu ar manis teikto, jo esi vai nu atbildējis nepareizajam, vai arī pats kaut ko izfantazējis savā galvā un pats sastresojies par to.
Ja savajagas Windu? – ir tādas štelles kā virtualizācija (darbā dizaineri izmanto) vai arī stabilākais Boot Camp
Bet pats lielākais mīnuss ir CENA.
tagad gan rams ir 16GB, SSD 512 Kingston, ja tas ko izsaka, otrs HDD 1TB 7200, un uz USB Bluray lasītājs/dvd rakstītajs, neredzu jēgu no rakstītāja un Blu diskiem pagaidām. Tagad tikai vēl pāpiepērk klāt kīno projektors lai var filmas uz baltas sienas skatīties pa vakariem
Preses relīzes