Mac OS X 10.7 Lion sasniedz Golden Master stadiju

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Mac OS X 10.7 Lion sasniedz Golden Master stadiju

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Vakar, 1. jūlijā jaunā Apples operētājsistēma Mac OS X 10.7 Lion sasniedza Golden Master stadiju (aptuveni atbilst Windows RTM stadijai) un ir pieejama lejuplādei reģistrētiem izstrādātājiem. Vispārējai publikai to piedāvās mazliet vēlāk šomēnes (visticamāk – 14. jūlijā) kā atjauninājumu caur Mac App Store par 29,99 USD.

Atbilstoši Wikipēdijai aparatūras prasības “Lauvas” kārotājiem ir visai drastiskas: der tikai Intel Core 2 Duo, Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7, vai Xeon procesori, kā arī vajag vismaz 2 GB RAM.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_macosxliongm_1.jpg[/img]

Foxsk8
    Participant

Apple fanātiem tie parametri diži neko neizteiks, vajadzēs, nopirks jaudīgāku kasti. 🙂

Viestartss
    Participant

Vai autors nevarētu būt kļūdījies? Tiešām tikai 30 zaļie par jaunu OS versiju? Un kur tad “jāpārmaksā pilnīgi par visu” pieeja?

Nebrīnīšos, ja izrādīsies, ka tanī jaunajā versijā izrādīsies iekļauta programma, kas pieprasīs samaksu par to, lai lietotājs drīkstētu tualetē papīru izmantot.

Kaut kā makten aizdomīgi maza tā summa izskatās. Pat mazmīkstie kāsa lielāku ciparu latos, lai atjauninātu zoodārzu no vistas uz sivēnu.

samurajs
    Participant

Nēēē, autors nav kļūdījies 😀 Džobsam bija labs garastāvoklis, un iedeva visiem atlaides 😀

https://www.apple.com/macosx/how-to-buy/

Jaunzems
    Participant

Priekš servispakas nav nemaz tik slikti… tikai Windows mēs saņemam to par brīvu

guitarman
    Participant

Nee. Visi apple OS pēdējos gadus tā arī ir maksājuši (Ap 30). Š…emot vērā to, ka dzelži dārgi – pilnīgi atbilstoša cena.

foxsk8: Nu domāju ka šīs prasības ir mūsdienām atbilstošas. Ja tev ir kaste ar 512 ramu, tad diez vai tu Win7 tur bāzīsi virsū.

jonjs
    Participant

Patiesībā Apple OS cena patīkami pārsteidz, bet pašu apple produktu cena pārsteidz tādā ziņā, ka uz doto momentu es neredzu ar ko Apple dators ir labāks par PC? Varbūt tā mana nezināšana? 🙂 Un tas moments, ka lai lietotu jauno Apple OS iespējams ir jāpērk jauns dators arī ir interesanti.

Lai gan, ja man būtu naudas kā spaļi to viņu plāniņo notebooku ar alumīnija korpusu gan jau, ka nopirktu 🙂 Tā kā nauda man no gaisa nekrīt, tad nopirku vienkāršu ACER ar labu proci un labu ATI video karti un uzliku savu mīļo Kubuntu.

Kon
    Participant

@viestarts

Tu esi vnk nekompotents *** 🙂

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?