Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Noderīgas saites › Mac’s blog
Izlasīju visas pamācības pārejot no Windows uz Mac un sapratu- ja esi lietojis Linux, nemainīsi to uz kaut kādu tr Mac 🙂
Nav vīrusu priekš mac, nu nezinu, da kaut vai vīrus, kas uzlauza iPhone 😀 protams pašam userim jāuzliek, bet nu uz Linux ar tādi vīrusi ir un uz Windows ar – ar tavu atļauju tiek uzlikti.
Mac man tagad liekas samērā pokemonisks, un darbam nepiemērots. K;a nekā pats ābols saka, ka mac ir domāts lietošnai mājās…
tagad sapratu- cik mac ir neerts, vai vienkārša raksta autors ir neaptēsts.
Izlasīju visas pamācības pārejot no Windows uz Mac un sapratu- ja esi lietojis Linux, nemainīsi to uz kaut kādu tr Mac 🙂
Nav vīrusu priekš mac, nu nezinu, da kaut vai vīrus, kas uzlauza iPhone 😀 protams pašam userim jāuzliek, bet nu uz Linux ar tādi vīrusi ir un uz Windows ar – ar tavu atļauju tiek uzlikti.
Mac man tagad liekas samērā pokemonisks, un darbam nepiemērots. K;a nekā pats ābols saka, ka mac ir domāts lietošnai mājās…
Ah tad viss, kas ir lietošanai mājās ir pokemonisks?
Nu vienkārši viņi nav populāri kā viņi uzskata, viņi domā, ka ir pasaules naba. Un tagad vēl boot.lv izlasīju rakst. Mac`isti tā smējās, ka XP softs nesavietojams ar Vistu, a pāu jaunais Leopards eatpazīst Tīģera softu, nu jā… un tad vēl izskaneja, doma, ja gribi pilnērtīgi stradāt, jāgaida atjauninājumi un ieteicams pāriet atpakaļ uz Tīģeri
usins
tagad sapratu- cik mac ir neerts, vai vienkārša raksta autors ir neaptēsts.
Emm…Jāatzīstas, ka es arī neesmu lietojis mac`u, bet cik zinu, tad tas ir userfriendly + ar konsoles spēku.
Bez tam, uz viņa var kompilēt gan win, gan linux programmatūru.
Neesmu dzirdējis arī nekādas sliktās atsauksmes par mac os.
Mac parasti tiek uzskatīts par ekskluzivitāti… {nožēloju, ka neiedomājos paņemt Mac laptopu – pēc cenas vārēja vēl piemest biškīt un būtu viss kā vajag;)}
shady
Preses relīzes