Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › mainu FUJITSU SIEMENS serveri pret parastu datoru
Es šobrīd viņu izmantoju kā parstu galda datoru 🙂 Nu tie ātrie diski ļoti skaļi, zaķis mājās lamājās ka par skaļu.
Ja kādu interesē tad lūdzu rakstiet vienosimies.
Varu arī vienkārši pārdot pa pieņemamu cenu.
Servera parametri:
Product : CELSIUS R610
Manufacturer : Tyan Computer Corporation
Product : S26361-D1357
Version : Unspecified
Serial Number : YBDQ001212
Support MP : Yes, 2 CPU(s)
Version MPS : 1.4
Chassis Information :
Manufacturer : FUJITSU SIEMENS
Type : Desktop
Version : CELR
Procesors:
Type : Intel Xeon
Internal Specification : Intel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHz
Codename : Prestonia
Ja kas zvaniet 22065679 vai rasktiet: migors(at)gmail.com
Un ja kas es shodien nomainju atros diskus uz IDE un viss strada klusu un mierigi 🙂
Aiznes meistaram, lai saķīlē un apklusina… Kam tas mēsls ir vajadzīgs …
nu gan…
Par ātrajiem/skaļajiem diskiem runājot… ja tos stiprina pie korpusa caur gumijām, tad troksnis un vibrācija ievērojami samazinās.
A kaadam nevajg divus SCSI 140 gb diskus?
[youtube]
ak sjii nostalgjija… :> pasjam reiz bija sjitaada bitiite. duuca kaa pats nelabais, bet nesa gan tikai 6gigabaitiigus medus spainjus. :>
Bet ja kas es esmu gatavs apmainīt 160 gb sata disku un divus 140 skaazi pret vienu normālu.
Vispaar jau serveriem troksni parasti rada ventilatori. Skjiet ka tev vinjam bija SCSI cietie diski, ja jaa, tad vareetu pieteikties, ja vien Tu suutiitu uz aarzemeem, preciizaak UK. Kaa maksaashanas veids gan man der tikai Paypal.
Wuu, es neizteikšos par taviem avatariem 🙂 sūkājošā blondīne tad jau bij’ labāka/neuzkrītošāka 😀
Pirms kāda lika nobira pislis un es draugiem palūdzu kaut ko, lai varētu pastrādāt, nu un man uzdāvināja šito 🙂
PS par nožēlu tos diskus nekur sūtīt nevaru. Situācija ir tāda ka man komplektā iedeva arī Sata disku, bet nav tādas vietas lai pieslēgtu. Pārejas karte maksā 14 ls.
Manējais pīslis bija tik vecs ka pārliekot cietnņus vienam nobira pārtīcija ar ļoti svarīgiem man materiāliem un tagad cietnis kaut kā klikšķinās un jāmeklē jauns tāpēc arī gribu nomainīt pret parastu cietni. Nevaru arī mēģināt atjaunot jo nav kur likt tos 100 gb no sabojātās pārtīcijas 🙁
Preses relīzes