Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Mājaslapu izstrāde (forumi, trakeri, iveikali, portfolio..
phpbb revolūcija 😀
Galīgs bezsakars.
pats jau 3 nedēļu ķidāju zem localhost
Tas ka tu nevari uztaisīt nenozīmē, ka citi nevar. Nesaprotu ko var murgot…
Un anyway, daGrevis mod ir viens liels… Mod…. No mod… mod…
Vispār kā saprast šos teikumus????
Un kam vispār šī diskusija vajadzīga? Tie kas domā ar galvu redzēs jau pašā tēmā kas te pa sviestu, tie kas te vēl argumentē, ka autors, nu lai vārās savā sulā….
Diskusija ir vajadzīga, lai tie, kuriem ir kaut nedaudz smadzeņu (nu ne tie, kas tikai raksta, izliekās pārgudri, bet paši nemāk ne tik cik melns aiz naga) varētu/zinātu kur var pasūtīt lai izveido priekš viņiem lapu. Š ī ir sadaļa sludinājumi!
Pagaidām vēl nenorakstām, jasagaida revolucionārais portfolio….
Ko nenorakstām? Kas ir mēs? Varbūt tev dubultojas? Kurš teica revolucionārais portfolio? Tu vispār zini kas ir revolūcija? Un tu jau būsi īstais kas tagad zinās pateikt vai portfolio ir labs vai nē! 😀
pats jau 3 nedēļu ķidāju zem localhost uztaisit jau var, bet nav tā vērts…
bija domāts kā, “uztaisīt jau var, bet tas aizņems pārak ilgu laiku un ir bezjēdzīgi, labāk no 0 saveidot ne kā adaptēties uz kautko un kad pašam kkas jāveido tad pljurkts…”
Par koderi neuzskata nevienu kurš nespēj neko uzrakstīt no 0 , modificēt var jebkurš, arī tur , saprotams ir savi līmeņi, ir profi kas māk kautko pārveidot un adaptēt tā, ka pat nevar pamanīt kas tur fonā ir, bet ir arī šādi te , daGreivisi , panem kautko, ķep ļep , šo to pārbīda, šo to parraksta, šo to apmaina vietām un tūkstošgades mods gatavs… Cik daudz cilvēki reāli ir uzinstalējuši un lieto tavu modu tu vispār zini? vai tikai tie kurus tu pats esi licis? plus vel tas ka pa nakti var nokonfigurēt 5 VPS, ar visām bāzēm un visu perif. ka nemetas, bet tiešām, phpbb uzlikt pa nakti ir kkas parak traks 😀 tad piedod atvaino kas tad tev tur tads ir kas butu jainstalle vairak par pus stundu, pentagona datu baze? 😀 esi dzirdējis par tādu datu bāzes automātizācijas instalatoru, ar to var so to daudz vieglāk izdarīt, protams, ja tu proti viņu uzveidot 🙂
❗ Ja jūs izmet no foruma pēc ielogošānās, tad iztīriet sava pārlūka sīkdatnes (cookies) un restartējiet to! ❗
visbeidzot, zem jebkura kodera goda ir šitādus foruma reklamas trīdeļus veidot, jo katrs tavs darbs runā par tavām spējām pats par sevi un ir labaka reklāma kā šis, ja tas ko tu veido ir lame, tevi uzskatīs par lāme un neviens no tevis neko nepasūtīs 🙂 Piedod atvaino, pie tam ja modo tad damodo līdz galam lai ieejot jebkura tava moda distrā var redzet ka tur tok kkas ir darīts, ne kā tajā pašā ipokerī, stoks phpbb ar tekstu futerī , ka kautkāds mods 😀 tak jebkuram kuram ir kautkāda sajēga par visu šo ir pajāt kas tur drukāts, skatās jau uz to kas tur ir , ne to kas tur viņu modojis, kāds moda nummurs vai vēl kautkas 😀 un man vispār piemērma būtu kauns atstāt klientam dodot lapu futeri kautko vairak par vienu mazu nemanamu linku sana ka tu to esi veidojis, teksts pa 4 rindam ir galigi garam! 😀
Strādā pateicoties phpBB (daGrevis edition (v0.3b)) © phpBB Group un daGrevis, 2000 – 2009
Revolution Style © 2007 – 2009 pateicoties Semi_Deus, uzlabojis daGrevis (speciāli iPoker.lv)
Būtu jābut kautkā tā
© ipoker.lv
un
Designed by daGrevis
no tā paša © ipoker.lv ieliec linku uz lapu kur vari smalki aprakstit kas tur ir un ar kadiem © ne visu futeri sastukjet.
Nothing personal, just critique… Bet nekas, neķer pie sirds, paštamposi paris gadus to pašu phpbb un gan jau kautko arī pats ieveidosi 🙂
Tie kas domā ar galvu redzēs jau pašā tēmā kas te pa sviestu, tie kas te vēl argumentē, ka autors, nu lai vārās savā sulā….
Nu vienkāršāk varēji pateikt to visu ne tik mana tēla bojājoši! Es protams ka saprotu, ka tas ko es izdarīju nav nekāds meistardarbs, un ka man vēl daudz kas ir jāmācās.
Nu, klausos vēl ieteiktumus.
Padoma (c) Foxsk8 😀
vēl kas- labs koderis nekad nebūs labs dizaineris
Nu, nu. Nekad nesaki nekad.
vēl kas- labs koderis nekad nebūs labs dizaineris
Nu, nu. Nekad nesaki nekad.
Nu es nezinu, man labi sanāk dizains, bet kodēt man patīk, sanāk, bet ne tik labi kā dizains, es domāju. Nu mācos abus, vēlāk skatīšos kas tuvāks sirdij… 🙂
Sanāca man pirms kāda laika atrast cilvēku, kuram pieder firma, kura savukārt veido dažādus interneta projektus (specializējoties uz interneta veikaliem, sludinājumu serveriem utml). Nu vot. Paskatījos gatavos projektus, a tur visiem apakšā ir gatavs kods, interneta veikala gadījumā joomla. Prasīju viņām – kādēļ izmantoti tiek tikai gatavie risinājumi un netiek nekas rakstīts no 0. Atbilde bija, ka tas neatmaksājas. Un tā arī ir. Padomājiet paši – vai ir daudzi cilvēki, kuriem vajag mājaslapu un kuri ir gatavi maksāt ko vairāk par kādiem 50-300Ls. Jūs paši parakstītos rakstīt visu sistēmu no 0, ja var izmantot jau gatavus risinājumus pamainot tur dizainu, pieliekot kaut kādus extention`us utml.
Man pašam ļoti nepatīk izmantot jau gatavus risinājumus, jo tas krietni vien bremzē attīstību un overall interneta izskatu. Kā būtu ja visi tagad lietotu phpBB forumiem un wordpress blogiem, portfolio un vizītkartes lapām? Garlaicīgi, vienādi. Taču ja pasūtītājs nav ar labu piedāvājumu, tad nekas cits neatliek.
Pats esmu gan licis gatavus risinājumus, gan modificējis tos, bet vienmēr kad varu un redzu, ka sanāks laiks izvēlos taisīt pats savu risinājumu, jo tas sanāk elestīgāks un piemērotāks katram gadījumam.
Un par to, ka elementāri ir pamainīt kaut ko gatavā kodā. Nu nav tā. Bija gadījums, ka vajadzēja pārcelt swf baneri no vienas vietas uz otru. Pagāja vismaz 1h kamēr atradu visā haotiskajā koda čupā kur to izdarīt un kamēr izdomāju kā to izdarīt. Un ir daudzi citi piemēri. Kolēģis 20min ņēma nost tagu html kodā (tas gan bija JAVA web projekts ar dažādām sistēmām apakšā un template manager`iem). Tā kā ne vienmēr ir vielgi kaut ko pamainīt.
Morpheus, teorijas vajag pieskaņot informācijai, nevis otrādi. Savādāk var iebraukt lielās auzās.
Neviena ierīce nav spējīga pilnībā izpildīt visus tai uzdotos uzdevumus. Multifunkcionālas ierīces nekad pilnībā nepildīs nevienu no funkcijām.
gudri, ne?
@rATRIJS vienkāršāk nav izveidot savu CMS dzini kuru tad pārzinot 100% var adaptēt saviem pasūtijumiem?
Preses relīzes