Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Man ir problēmas ar Opera 12…..
Man ir tāda lieta, ka izdomāju atjaunot savu veco operas versiju uz jaunāko.. (11-12)
Pēc tam, kad veiksmīgi tika atjaunota opera uz jauno (Opera 12), es saskāros ar dažādām problēmām..
Kāpēc notiek tā, ka jaunajai operai [Task Manager] parāda pilnīgi jaunu procesu, kas atbildīgs par to, lai
darbotos vis, kas balstās uz flash bāzes..
[…] ja mēs izbeidzam šo procesu, tad flash vairāk nestrādā.
Nākamais, ko es ievēroju bija tas, ka apmeklēt vietni tvnet, datums un laika ziņas, kas parasti ir augšā,
man parādījās kaut kur pa vidu…..
Protams, ka es pārstartēju datoru un pašu operu, taču tas neko nedeva..
Es pašlaik izdomāju palikt pie vecās operas versijas, jo jaunā man nepatīk.
Varbūt, ka kāds ir saskāries ar līdzīgām problēmām ?
Jauns process ir lai atdalītu pluginus no paša browsera (kuri biežāk mēdz nosprāgt – attiecīgi lai neparautu līdzi pārējo atvērto saturu), tvnet gļuks – vai nu operas gļuks, kuram gan jau būs patch, vai paša tvnet.
Edit: paskatoties ko validators saka par tvnet, pieņemu, ka tvnet gļuks.
bet, jā, man arī ar jauno operu tāda problēma, pieņemu, ka tur vairāk ir kāda nesadarība. un ja tas nesmukums ir, tad es arī ieteiktu pāriet uz vecāku versiju
Ir tā, lietoju firefox sen no 1.5 versijas…,bet jau no kādas 3.5 versijas, kad vēl versijas nenāca laukā kā popkorns birstot no cepjam tauka laukā.. .. sāka pastāvēt tāds plugin-container… atsevišķs process… tici man, tas palīdz, jo flash baneros, un nekvalitatīvi izstrādātās lietās mēdz iemesties kukaiņi tādi, kas nobrucina pārlūku (Vai vienkārši pārlūka procesu).. 🙂
Tajā pašā laikā Google Chrome taisa katram [tabam] savu procesu, katram pluginam savu procesu.. tur murgos var aiziet… jau uz 3 tabiem ēd vairāk kā firefox… 🙂
Tēveneta problēma ir tā, ka nezin kāpēc padding, margin nesaskan ar html elementiem ko šie domājuši.. tāpēc parādās rakstā pa vidam…. To ganjau šamējie pēc jāņiem risinās, jo svētki paredzēti, neviens tur neko daudz nedarīs.. 🙂
Lai vai kā, lieto katrs ko vēlas.. nevajag brukt te virsū ar saviem chromēm.. lapsām, vai safariem.. 🙂 Katram savs.. vnk.. meklē probzu.. 🙂
Kad tas ir noticis, liek atpakaļ jauno versiju un izliekas, ka viņiem nekad nekādas probzas nav bijušas 😀
Priecīgus Līgo!
Preses relīzes