Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Man izmeta zilo logu…
Man (Ne man, bet cita cilvēka datoram, pie kura es dažreiz eju, kad kaut ko vajag)
Man izmeta zilo logu un man izdevās to nobildēt, tāpēc visu informāciju par zilo logu no bildes Jūs varēsiet apskatīt..
Pirms tam es mierīgi sēdēju pie datora, neko nedarīju, tikai netā un klausījos mūziku, tā visas dienas, pirms tam nebija ievērota šī problēma..
Nu, pēkšņi bija melns ekrāns un tad parādijās zilais logs. (SKATĪT BILDI)
Ok, restartēju daotoru, nekur tālu netiku – atkal uzkārās jau pie HDD, peles un klavenes noteikšanas loga..
Ok, vēl šo un to tur mēģināju bīdīt – nekas nesanāca..
Lai būtu kā būtu, es tiku pie safe mode, BET pēc draiveru ielādes man uzmeta šo te un atkal nekur netiku:
Nu ok, bet atkal restartēju datoru, šoreiz mēģināju kā parasti, atkal nekas nesanāca..
Ieskatījos COM setupā…
BEIDZOT..
Izdomāju slēgt ārā pc, to atvienot no visiem vadiem un paskatīties, kas lācītim vēderā..
(Atvērt pc korpusu) un pārbaudīt vadus, vai ar tiem viss ok, nu labi, izrāvu tur HDD varu un iespraudu atpkaļ, arī otru, tad izņēmu BIOS batereju un ieliku atpkaļ, ieslēdzu pc un vispirms aizgāju uz safe mode..
Tur gāja viss ok.
Pirms tam BIOSÄ€ saliku pareizi datumu un laiku..
Galu galā es nonācu līdz dekstopam (arī pašlaik) viss it kā ok, bet skatoties pēc tā zilā loga, ko es varu darīt, lai šāda problēma nebūtu vairāk ?
Es pirms tam nespēlēju nekādas spēles, tikai sēdēju netā un klausījos mūziku, kā parasti…
Dators skenēts vispēr pirms ļoti ilga laika, te ir viens liels HDD, kuru jāskenē dažas stundas, tāpēc nav sanācis kaut kā laiks to darīt, bet es izmantoju Spybot-S&D!
Dīvaini, jo nekad agrāk nebija šādas problēmas..
Nu, pēkšņi bija melns ekrāns un tad parādijās zilais logs.
Lai būtu kā būtu, es tiku pie safe mode, BET pēc draiveru ielādes man uzmeta šo te un atkal nekur netiku:
Nu ok, bet atkal restartēju datoru, šoreiz mēģināju kā parasti, atkal nekas nesanāca..
Ieskatījos COM setupā…
Vienkārši tas nav mans daors, tāpēc pavisam vienkārš jautājums – ir kāds risinājums pret zilajiem logiem ?
Paldies.
Jau mazliet sarezhgjiitaaks varaints.
Bet ieteiktu izlasiit par “zilajiem” logiem zemaak redzamajaa linkaa.
Izskatās, ka Tev būs jāiet uz bodi pēc jauna cietņa.
Domāju, ka topika autors jau pirms gadiem deviņiem aizgāja…
Es jau domāj -kās uz lieldienām Samurājs būtu augšumcēlies!!!
Atapalicis tāpat kā topika dzimšanas datums…Nu jau būtu jasoļo pēc SSD!
Es jau domāj -kās uz lieldienām Samurājs būtu augšumcēlies!!!
Atpalicis tāpat kā topika dzimšanas datums…Nu jau būtu jasoļo pēc SSD!
kad jūs sāksiet banot tos **dritvai kociņ** nekrofilus?
Efektīvāks risinājums būtu notepad.lv pievienošana hosts failam… redirektējot turpat kur boot.lv un datuve.lv jau redirektējas.
kad jūs sāksiet banot tos **dritvai kociņ** nekrofilus?
Problēma nav nekrofīlos. Pie postiem ir parādījusies “bump” poga. To nospiežot, pēdējā posta datums nomainās un tas parādās pie jaunumiem forumā. Rezultātā citiem izskatās, ka posts ir jauns un sāk atbildēt. Ja “bump” pogu aizvāks, problēma pazudīs.
Kur ir tāda poga? Kāpēc man nav?
Ok, poga tomēr nav, bet tāda funkcija gan kaut kur slēpjas un kāds to izmanto. Likās, ka tā varētu būt “Uz augšu” poga, bet iepriekš nemēģināju spiest – tomēr nav. Bet vairākās tēmās var redzēt, ka kādam “bump” funkciju tomēr izdodas izmantot. Piemērs no nesenas tēmas:
Rezultātā posta datums nomainās un tēma parādās galvenajā lapā pie jaunākajiem postiem.
Preses relīzes