Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Mana pieredze
pēc tam skrūvē disku atpakaļ korpusā un meklē iespēju dabūt garantiju. Tie 12 ls ir par to, ka viņi aiznes uz GNT, lai uz garantiju samainītu cietni? meklē kādu, kas piedāvā lētāk. boot.lv forumā ir diskusijas, kur cilvēki piedāvā tādu pakalpojumu. Faktiski jebkura mazā firmiņa to var izdarīt bez maksas. AFAIK.
bet ja procesā iztiec bez redzamiem bojājumiem un rezultātā disks ir tāds pats kā sākumā, tad tev nav ko pārmest vai aizbildināties.
Tā pat arī ar M79. Bija viens no lielākajiem klientiem, un tad vienu dienu pazuda. Pēc laiciņa atgriezās ar nosaukumu SIA “Vardes”, un tad arī tas pazuda. Joprojām par M79 nekas nav dzirdēts. Varbūt šie tagad iepērkas GNT.
Ko es varu teikt no saviem novērojumiem- ļoti aktīvi šobrīd iepērkas Mobilukss (aka
Tāda īsta krāpšana jau tā nav… bet normālas firmas tā nestrādā.
Bet viena tante teica….
Komentējot lēmumu uzsākt sadarbību ar GNT grupu, Acer vadītājs Austrumeiropā Dmitrijs Eļizārovs skaidro: “Sadarbībā ar saviem izplatītājiem Elko Grupa un TD Baltic un tagad arī GNT
Ne vārda par SIA Mobilukss.
Ir kādas atsauksmes par Tera.lv? Skatos, ka tur atsevišķas lietas, kas man pašlaik interesē, ir stipri lētāk kā citur. Nekad jau nevar zināt, kurš ir lielākais kretīns…
Opā, sajaucos, nevis izplatītājs, bet tikai gada partneris 😀
Terā arī pagidām ar garantiju problēmas nav bijušas. Datoram HDD nomira aiznesu, samainīja HDD viss kārtībā.
Preses relīzes