Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Reklāma › Mans garadarbs
VNK gibas lai viss izdodas, un ja izdosies varbuut tawaa user saraxtaa arii buushu es usins :win:
UN ja ar netu liidz rudenim viss buus ok tad par uperi ar pieteikshos.. jau vienaa trakerii esmu 😀
Nujâ, katrs grib bût mazs íeizariòð savâ karaïvalstî
Nujâ, katrs grib bût mazs íeizariòð savâ karaïvalstî
nu nez nez. trakerii ir tas-normâls mantas apraksts. 🙂 bet piemçram dc++ daudzreiz ir gadîjies novilkt fake.
*)Trakeri arii okey bet vecaas lietas mekleet ieksh dc labaak a jaunumus trakeros.
*)Vajag lietot normaalu dc klientu kam ir fake detector..
nu nez nez. trakerii ir tas-normâls mantas apraksts. 🙂 bet piemçram dc++ daudzreiz ir gadîjies novilkt fake.
*)Trakeri arii okey bet vecaas lietas mekleet ieksh dc labaak a jaunumus trakeros.
*)Vajag lietot normaalu dc klientu kam ir fake detector..
Es nedomâju , ka kautkur ði lieta tiek regulçtaxD
Un ko tu esi uztaisîjis?
Païubom kautkâds sîcis , kurð saskatîjies mûltenes un tagad ahujenais samurajs 😀 😀
Es nedomâju , ka kautkur ði lieta tiek regulçtaxD
Un ko tu esi uztaisîjis?
Païubom kautkâds sîcis , kurð saskatîjies mûltenes un tagad ahujenais samurajs 😀 😀
Païubom kautkâds sîcis , kurð saskatîjies mûltenes un tagad ahujenais samurajs
Mjâ..manuprât, tu iebrauci pamatîgi auzâs, bet atïuðu to godu paðam samurajam:)
Mjâ..manuprât, tu iebrauci pamatîgi auzâs, bet atïuðu to godu paðam samurajam:)
Un ko tu esi uztaisîjis?
Nu un ja domâ, ka esmu sîcis, palasi kaut daþus manus zinâtniskos rakstus, tas nâks tikai Tev par labu:
Sîcis papriekð izspïauj muïíîbas, tikai pçc tam sâk domât ar galvu! Pieaudzis cilvçks parasti dara pretçji.
Kurð tagad no mums ir sîcis???
Un ko tu esi uztaisîjis?
Nu un ja domâ, ka esmu sîcis, palasi kaut daþus manus zinâtniskos rakstus, tas nâks tikai Tev par labu:
Sîcis papriekð izspïauj muïíîbas, tikai pçc tam sâk domât ar galvu! Pieaudzis cilvçks parasti dara pretçji.
Kurð tagad no mums ir sîcis???
/samuraj
p.s nekâ personîga, es vnk tâds humora cilvçks;)
Preses relīzes