Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Mans jaunais dators!
Itka viss ok. Aizbraucu pie meistera lai vins saliek man visas progas . A sis sokets pat isti nezina ko darit ar vinu! Apstaiga rinki un saka: tas server dators?
es atbildu: Ne! 4 kodolu!
Sis stulbi pasmaida un aiziet.
Nesaprotu … vai tad neviens nav veel redzejis 4 kodolu pc?
vins man pat ieteica nodarboties ar piratismu!
:Oho kads cietais disks! Tev utorrent ir? Varesi kachat tik daudz filmas / speles / muziku , un daudz ko citu!
Ko lai saka? Biju domajis ka viniem ir aizliegts reklamet piratismu! Nebiju domajis ka vini nav redzejusi 4 kodolu datoru….
Tas ta…
Gribeju jus iepazistinat ar manu kasti –
Pec izskata mans atskiras , bet pec parametriem sakrit!
Tikai cietais disks ir 750Gb un video karte laikam GF – 9500gt 1Gb .
Viss parejais sakrit!
Esmu loti apmierinats ar pirkumu!Strada ka zvers….. Paslaik speleju GTA 4 un malziet NHL 09 jo nekadu citu spelu nebija tam datormeisteram!
Iesaku citiem tadu nopirkt!
Pērkot detaļas atsevišķi un komplektējot pats, šādu zvēru iespējams iegādāties robežā zem 400Ls!!!!!
Apskatijos youtube to speli – TopSpeed
😀 😀 😀 😀
Izskatas jautra! Vaidzetu uzraut. Pats tiko (Lejup*******) Richards Burns Rally . Ta ir vnk super spele! 🙂
Dabuju ari TestDriveUnlimited ari super. Laikam bus jadabon ari COD5 (Call of duty 5)
P.S. EEE 701 ar xp lido tikai tad, ja uzkloko uz 900mhz, savādāk xp jūtami iebremzē…
Tas pagaidam lido pec menesa bus pils ar trojaniem un ar citiem labumiem 🙂 mans vecits ar lido pirmas nedelas ,kad svaigs formats ,pectam liec antivirus vai neliec ar vien svakak un svakaks paliek!
Tas viss taisnība, ko saki. Problēma slēpjas failā curve_hands.dll (ja tev Windows) vai libmoron (ja Linuksis). Pietiek izravēt šos failus, kā problēma novērsta! 😀
p.s. Tā ir tīrākā krāpšana…
Preses relīzes