Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Mans veco datoru muzejs
TV Game System 2600B Клон игровой приÑтавки «The Atari 2600 / Video Computer System »
КалькулÑтор Royal RC 126MK
КалькулÑтор Ðлектроника С МС 81201.1
Paldies Igoram
РС Правец 8С (Pravetz 8C)
Liels paldies Jevgēnijām no Krievijas
[img]https://nick-name.ru/forum/MaiklsBlack.gif
Vajadzīga palīdzība veco datoru impulsa barošanas blokus labošana. Man ir problēma. Š odien dators darba kartība, bet slēdzot nākošreiz, barošanas bloks nestrādā. Tā, ka brend veciem datoriem te ir nestandarta, to ielikt vieta citu nav iespējams, vajadzīgs cilvēks, kas labi prot labot impulsa barošanas blokus.
Liels paldies Andrejam no Salehardas par šo datoru.
БПК «Север» – tas ir Made in USSR sadzīvju dators, ZX Spectrum 48K klons. Izgatavots ПО «Север» Novosibirskas pilsētā 1990.gadu sākumā. Eksistēja minimums divas modifikācijas – БПК Север un Север- 48/002,
kas atšķīrās ar uzrakstu uz korpusa. ПО «Север» pēc tam ražoja citus datoru modeļus zem tā paša vārda. Klaviatūra sastāv no 40 spiedpogām, visi savienojumi ir novietoti uz aizmugures korpusa sieniņas un zem šiem
savienojumiem atrodas sistēmas savienojums.
Š ajā eksemplārā iebūvēti divi papildus „ÑамтреÑт†plates. Pagaidām nav noskaidrota to iecelšana.
Rūpnīca â„– 0418, izlaists 1992.gadā.
Вот ещё одно “Ñтарое железо” комп 486 Legend LX E4/33 Компьютер Ñделан то ли в Китае, то ли в ещё где то, ÐºÐ¾Ñ€Ð¿ÑƒÑ Ð´Ð¾Ð²Ð¾Ð»ÑŒÐ½Ð¾ прочный из доброго железа, информации по фирме ноль. СтоÑли неÑколько таких в одной школе. К Ñожалению потекла Ð±Ð°Ñ‚Ð°Ñ€ÐµÑ Ð±Ð¸Ð¾Ñа и разъела под Ñобой неÑколько дорожек на плате. Может Ñо временем удаÑÑ‚ÑÑ Ð²Ð¾ÑÑтановить Ñти дорожки. ХотелоÑÑŒ бы воÑÑтановить, так как процеÑÑор довольно редкий. СпаÑибо ЯниÑуRīt, trešdien 30.01.2013.g. 22.10 LTV 7 programma „Latvijas stāsti†būs neliels sižets par manu muzeju.[img][img][img][img][img][img][img]
Tandy 1100 FD Laptop Computer Model No. 25-3530
CPU: 8/8bit NEC V20 @ 10 Mhz.
RAM: 640K
ROM: 32K for Bios
Ports: One serial ports, One parallel port
Display: LCD super-twisted nematic,
green Chip Set MN5504 LCD CGA emulation
Storage: 720K 3.5″ Floppy,
Hard Drive: 20MB IDE
Weight: 6.6 Lbs
Battery: Lead-acid rechargeable, 3.5 Hrs.
Operating System: DeskMate Interface, MS-DOS 3.32 in ROM
Paldies Bruno
Ar lielāko prieku noskatītos video par katru no šīm iekārtām.
Videokamera Panasonic NV-VZ10EN
Paldies Jānim
Videokamera darba kartība, pagaidām lai izmēģinātu vajadzīga VHS-C kasete, nu vel akumulators lai strādātu neatkarība no tikla.
Varbūt kādam ir saglabājas tādas VHS-C kasetes.
Un otrkārt ar to ka parāda, ka man šeit ir dažādi veci datori, lampas utml. neko neizsaka, ir jāprot arī pastāstīt, uz ko darbojās, kāda jauda, lai cilvēkiem interesantāk. A tur video caur pakaļu skaties un ne vela nevar saprast. Kaut vai par lampām zem stikla kur tika pielietotas utml. Vienvārd sakot drausmas. Diena sap*sta dēļ šāda m**aka.
Mācies, mudak tās, kas ir tepat, Amerika ir tālu un palīdzīgu roku nesniegs tā vai tā. Laizi cik gribi.
To Nettwerk rakstīja:†Diena sap*sta dēļ šāda m**aka.â€
Bla,bla,bla. Nu ļoti „gudri†runa, laikam tu pats tāds esi.
Ari tu „aoma†pieder pie tā paša slāņa laikam.
.
Aoma es neminēju neko par angļu valodu. Mani pēc lai uztaisa, kaut angļu valodā video un obligāti arī latviešu valodā.
P.S. Viss ir atbalstāmi, labprāt labāk dzīvē aplūkoju visu šo kolekciju nekā caur video un ceru ka autors būs pameklējis vairāk info, par šīm ierīcēm un spēs ko vairāk pastāstīt, arī par pašu datoru vēsturi.
Pazemojos autora priekša un personiski iatvainojos, par necieņas un necenzētu vārdā saukšanu. Ko veicu caur PZ.
Bet šitos, kas tūlīt bauro, lai iedod viņiem visu uzreiz ar karoti mutē, ka pat nevienu valodu nemākot, saprastu, par ko ir runa – tos gan es neciešu kā sugu.
Esi labi pastrādājis, bija interesanti.
Ļoti vajadzīga palīdzība atvest no Maskavas veco noutbuku un veco klaviatūru. Vai var kāds palīdzēt šī jautājuma.
Visiem Jānim un Līgām daudz laimes un prieka Jāņos.
Toshiba S300CDS Satellite
СпаÑибо ÐтиÑу
[img]https://nick-name.ru/forum/MaiklsBlack.gif
Preses relīzes