Man tāda maza problēma…. Rāda , ka mapē ir 40 faili bet atverot vaļā tikai 24, bet es ļoti labi zinu ka vajadzētu būt tiem 40….
Cik skatījos noslēpti faili tur ar nav… Pirmo reizi man tā gadījies un vēl netieku pats galā… ehhh
noņēmi ķeksi tajos pat folder options pie “hide protected operating system files” + show hidden files, folders or drivers.
Jaunzem: Nāc vienreiz pie prāta.Virus or brainless detected. Ceru, ka pirmais.
Edit by foxsk8
kstati, manis iepriekšējais variants man pašam kādreiz gadījās un datuves biedri man laipni palīdzēja, tur nebija tādu gudreļu, ka tu….
Izdarīju tā pat kā richX ieteoca, bet nekā….
Iesākumā nezinot biju uzlicis share with nobody, tad pie mapes rādijās atslēdziņa bet tagad noņēmu nost tāpat nekas nemainījas…
Pirmo reizi tā gadās…
Tie tiek glabāti ar atribūtiem Hidden + System, tā kā…
ja kas, tev gan jau varēs palīdzēt google, ja nu tiešām kaut ko nesapratīsi un nespēsi atrast, gan jau te būs cilvēki, kas pratīs atbildēt uz taviem jautājumiem… bet galvenais, beidzot sāc darīt, nevis visu laiku gaudies… 🙂
nu lab, varbūt es kaut ko nezinu, profesor35, nevarētu mani lūdzu apgaismot, es tiešām nezinu… 🙂
mana pieredze liecina ka ja ko neredz viens failu menedžeris( win eksploers) tad var ieraudzīt ar citu
ja jau vienkārši tad palīdzi cilvēkam
mana pieredze liecina ka ja ko neredz viens failu menedžeris( win explorer) tad var ieraudzīt ar citu
tik nesapratu ar ko tu, vai kā sākumā ieraudzīji mapē 40 failus
Autoram, Kāda OS, un vai tev ir admina profils?
profesor35, kāpēc bija jātaisa dubultposts 2. postā citējot 1. posta teikto, tā man ir mistika 😀
bet Profesors uz deva nesliktu jautājumu, kā tu ieraudzīji šos 40 failus?
elvisburdajs – paskaidro
Varbūt pameiģini izveidot jaunu mapi, samet tur 40 – 50 failus, un tad skaties, kā notiek skaitīšana. Un kad esi to veicis, iemet rezultātus, vai notiek failu skaitīšanas gļuks vai nē
Edit: Ieej My Computer -> Ar labo peles taustiņu uzspied uz C diska -> Properties -> Tools un Check for errors.
Ja kko atrod, tad vadies pēc šīs pamācības:
Preses relīzes