Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Mass defeiss
Grisha tev vsp neviens neko neteica, aunapiere, kamēr nesāki vicināt savus mūžīgos skrīnus, cita tev nekā parādīt vienkārši nav ko, ne, kā divus gadus evci skrīni? 🙂 Mok tev kāds maksā par šito un pēc tam PM reklamē kkādu serveris?
D_L FTW 😀 😀
iz xlab.lv
Nē šitais manī izraisa smieklus ^^
Tieši dēļ tādas attieksmes kā TavaMaate attiecas pret cilvēkiem es arī pārgāju un esmu laimīgs. Piekast tādus latvijas hosterus.
8 gadus hostējos lv un maksāju par 15 weblapām nesaprotamu naudas summu. Tagad pat nesparotu kā es to vareju paciest. Tas neiet, to nevar, šitā nedrīkst. Tagad jau labu laiku nav nevienas problēmas.
arī pagājušo gad šie paši debīlie musulmaņu hakeri uzlauza vienu joomlas lapu, es nomainiju dažas rindiņas vīņa teksta un pieliku teikumu ka lapu ir uzlauzuši slimie musulmaņu geji ar maziem čibrikiem un izlpatiju pa visiem zināmajiem forumiem.
8 gadus hostējos lv un maksāju par 15 weblapām nesaprotamu naudas summu
Tev vajadzēja nevis hostēties, bet savu serveri datu centrā izvietot: par nieka 50 Ls mēnesī būstu pats sev kungs un noteicējs.
Es pirms ziemassvētkiem pārgāju uz hostgator, atrumi varētu būt lielāki
Jā, dažs labs guļamrajonu ISP lietotājs var arī nesagaidīt lapas ielādi, tieši draņķīga ārzemju kanāla dēļ.
foxsk8
Vai tāpēc, ka Tev ir krīzeâ„¢ un nevari atļauties? 🙂
Valsts.Lv
Jebkurai sadarbībai ir iespējami 3 rezultāti:
1. ieguvums
2. “pa nullēm” (lasi: zaudēts laiks)
3. zaudējums
Ciktāl mani interesē tikai pirmais no tiem, es izvēlos nestrādāt vispār, nekā darboties par pašizmaksu, un pat “krīzes laikos” mēdzu atteikt sadarbību dažam labam potenciālajam klientam, ja uzskatu to par neizdevīgu.
OMG LOL ROFLMAO — kā var būt divas mātes ?!
Diviem vienāda dzimuma īpatņiem adoptējot bērnu.
OMG LOL ROFLMAO — kā var būt divas mātes ?!
Diviem vienāda dzimuma īpatņiem adoptējot bērnu.
vai švaukstam saņemot vienu banānu pēc otra 😀
Preses relīzes