Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › mātesplate+ cpu+ barotājs ??!
kā jūs domājat ,saliekot šito visu kopā ,viss darbosies ,vai kautkas varbūt neder??
Dators nebūs domāts nekādām drausmīgām spēlēm ,tik tā parastiem darbiem-nets, filmas, mūzika, un kāda spēlīte..utt. 🙂
Ä€ ,un video karte jau ir Club3D gf 9400GT…cieto arī izravēs no vecā laukā 😀
P.S sorry bet nemāku savādāk pielikt to http: vietni.. 😀 😀
un tās AGP kartes ar diezgan maksā salīdzinot ar pci-e 😉 nu jau teicu ka kalnus gāzt netaisos ar viņu 😀
pa to ddr3 nebiju tā aizdomājies ,izskatās tīri vilinoši,
Plus četrkodolu procis!
Un nepilna informācija var aizvest tevi dupsī.
Kāda tev karte, AGP vai PCI? Cik tev cietie diski? SATA vai IDE, jaunajām mātenēm nāk tik viena IDE šleipe, sanāk ka var pieslēgti vienu HDD un vienu CD.
Mans variants… es gan būtu barokli jēdzīgāku ņēmis. Tā cena man nevieš uzticību kaut kā.
laikam nemšu tomēr šo variantu.
SORRY Š ITO BIJU DOMÄ€JIS PA DDR3 VARIANTU !!! 😀
pa to ddr3 nebiju tā aizdomājies ,izskatās tīri vilinoši,
Plus četrkodolu procis!
Un nepilna informācija var aizvest tevi dupsī.
Kāda tev karte, AGP vai PCI? Cik tev cietie diski? SATA vai IDE, jaunajām mātenēm nāk tik viena IDE šleipe, sanāk ka var pieslēgti vienu HDD un vienu CD.
tā kas man mājas lieka ir pci-e video !! un cietais tikai viens (80gb) uz IDE šleipes!!
Vienīgi tad tai jaunai laikam nevarēs divas disklādes pielikt ne??
* Izlabojiet, ja kļūdos: DDR2-1066 CL5 ir veiklāks par DDR3-1333-CL7
* Kā arī – Dual Channel dod maz, bet tomēr dod… vai tas ir papildus naudas vērts, man grūti spriest
Ieteiktu
saku ka negribu un nevaru izlikt daudz naudas ,kad bus vairaak money tad uzbūvēs tādu niknāku dzelzi 😀 😀
Jo patreiz man šitas Semprons ir tāka pietrūkst jaudas kad vaig:
cpu-amd k8 sempron1,4ghz
ram-256+512 ddr
video-AGP geforce6200
mātene-k8m800-m2 😀
Un velk windows 7 ultimate mez aizķeršanās !!! un ir ātrāks nekā ar XP 😀 😀
tāds ir piem. šai mātenei
manai gf 9400 GT toc ir raxtīts ka ir hybrid sli ready.. 😀
Preses relīzes